Crucial Ballistix alınır mı?

Bütçe
1200
@Sasageyo fiyatı iyi. Burada overclock bölümüne konu açarsak yazanlar olur.

4x8GB'larda durum değişik. T topolojisi olsa neyse yine de daisy chain ile normal diyebilirim. Anakart çok limitler durumu. Anakart mükemmel olsa bile yine 4x8 OC yapmak meşakkatlidir.

Bende Samsung b die vardı 4x8GB ve B550-XE'de kullanıyordum. Anakart topolojisi kötü olduğu için 2x8GB olarak 4400MHz CL15, 4x8GB olarak da 3866 CL14'ü geçemedim. Unify falan olsa 5000'i geçerdim rahat.

Şey soracağım. Kutusuz RAM yazıyor Akakçe'de. Öyle olunca bir sıkıntı okur mu RAM'de? O zaman 0 olmamış mı oluyor? Medimarktın sitesinde kutusuz diye yazmıyor gidip mağazasından alacağım orada öğrenirim. Mağazadan alacağım için ürünün hangi çip olduğunu öğrenme şansım olur mu?
Eger iyi bir Micron'e cipi gelirse bu degerlere rahatlikla cikilabilir.

Eki Görüntüle 1418568

Eger 500 TL daha para ekleyebilirsende bu degerlere cikabilirsin.

3800 ustunde whea error almaz isen bu degerleri yapabilirsin b die RAM'ler ile.

Eki Görüntüle 1418570
Eki Görüntüle 1418571

4x8GB'larda durum değişik. T topolojisi olsa neyse yine de daisy chain ile normal diyebilirim. Anakart çok limitler durumu. Anakart mükemmel olsa bile yine 4x8 OC yapmak meşakkatlidir.

Bende Samsung b die vardı 4x8GB ve B550-XE'de kullanıyordum. Anakart topolojisi kötü olduğu için 2x8GB olarak 4400MHz CL15, 4x8GB olarak da 3866 CL14'ü geçemedim. Unify falan olsa 5000'i geçerdim rahat.

@Sasageyo fiyatı iyi. Burada overclock bölümüne konu açarsak yazanlar olur.

Çok acil bir şey sormam lazım. Aldığım 2 RAM'in çipleri farklı olursa ne olur OC konusunda?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı