- Makaleler
- 1
130 TL ile ancak bahsettiğim SSD’leri alırsın. Bütçen yok ise al. 3 yıl garantili ürünler bozulursa gönderirsin garantiye.Bütçem belli 130tl sen bana öneriyorsun 300tl lik SSD
130 TL ile ancak bahsettiğim SSD’leri alırsın. Bütçen yok ise al. 3 yıl garantili ürünler bozulursa gönderirsin garantiye.Bütçem belli 130tl sen bana öneriyorsun 300tl lik SSD
Sıcaklık problemi ve okuma hızlarında tutarsızlıklar var. Takılma ve yeniden başlama sorunu yarattı.kusura bakmayın cevap yazamadığım için nedense diğer hesap ban yedi. BX500 den neden memnun kalmadınız açıklayabilir misiniz?
2. El düzgün bir Samsung bulursanız alabilirsiniz yoksa Crucial alabilirsiniz.Bütçem belli 130tl sen bana öneriyorsun 300tl lik SSD
240 GB almak o kadar şart mı?
Sanki herkes oyun oynuyor. Ayrıca 120 GB Samsung SSD yok siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?240 GB almak o kadar şart mı? 120 GB Samsung alın keyfinize bakın sanki bir oyunu 2-3 sene oynayacaksınız.ilk çıktığında 850 Evo aldım hala taş gibi. Windows kur ve bir kaç online oyun madem para azsa.
Sütlü köpüklü kafası yaşıyoruz. Terbiyesiz cevaplara gerek yok ergen ergen konuşmayın ve ek olarak da bir insan 130 liraya alacağı SSD den ne bekleyebilir? Sonuçta oyun için alınacağı belli, iş ortamında 130 liralık SSD kimse güvenip de veri işlemez gidip pro SSD alır. Senin gibi insanların bu özgüvenine de hastayım. Ben sıfır alsın diye bir şey de yazmadım ayrıca.Sanki herkes oyun oynuyor. Ayrıca 120 GB Samsung SSD yok siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?
Bence her şeye yok veya var yazmadan önce bir araştırın.Sanki herkes oyun oynuyor ayrıca 120 GB Samsung SSD yok siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?
Bence sen geliştir kardeşim 130 liraya 240GB SSD alıp ne işte kullanacaksın? Güvensiz olduğu yazılıp dururken önemli dosyalarınızı mı saklayacaksın? Bizi bir aydınlatsanız da ufkumuz genişlese keşke. İş için yazmayın anca gülünç olur bence. Saatlerce bir işte bozulma riski olan bir marka ile iş yapacaksan sana başarılar!Herkesi kendin gibi sadece oyun oynamak için bilgisayar aldığını düşünüyorsan birazcık düşüncelerini geliştirmeni tavsiye ederim dostum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.