Crucial BX500 vs Adata SU650

ADATA SU650 MI? CRUCIAL BX500 MÜ?

• Su650

Oy: 10 18,9%
  • Bx500

Oy: 43 81,1%

• Oy verenlerin toplamı
    53
kusura bakmayın cevap yazamadığım için nedense diğer hesap ban yedi. BX500 den neden memnun kalmadınız açıklayabilir misiniz?
Sıcaklık problemi ve okuma hızlarında tutarsızlıklar var. Takılma ve yeniden başlama sorunu yarattı.
Bütçem belli 130tl sen bana öneriyorsun 300tl lik SSD
2. El düzgün bir Samsung bulursanız alabilirsiniz yoksa Crucial alabilirsiniz.

1 saat Mordahu oynadım. Oyunu bilmeyenler varsa 32 vs 32 kılıç kalkan savaşabildiğiniz multiplayer oyundur kendisi ve oyunda hiç bir takılma donma olmadı. Aksine oyunun başlarında donmaları çözüp üstüne +10-15 FPS kattı.

Ayriyeten masaüstünde de donmalar veya dosya atarken sıkıntı çıkarmalar yaşamadım.

Boşta 38-45 derece seyrediyor.

Bütçenizi gerçekten hiç yükseltemiyorsanız BX500 alınabilir. Zaten bilindik marka ve 3 yıl garantili.
Aldıktan sonra oldu ki sıkıntı yaşadın. 14 gün içinde iade talebinde bulun bitsin gitsin. :D

240 GB almak o kadar şart mı? 120 GB Samsung alın keyfinize bakın sanki bir oyunu 2-3 sene oynayacaksınız. 😄 ilk çıktığında 850 Evo aldım hala taş gibi. Windows kur ve bir kaç online oyun madem para azsa.

Son düzenleyen: Moderatör:
240 GB almak o kadar şart mı? 120 GB Samsung alın keyfinize bakın sanki bir oyunu 2-3 sene oynayacaksınız. 😄 ilk çıktığında 850 Evo aldım hala taş gibi. Windows kur ve bir kaç online oyun madem para azsa.
Sanki herkes oyun oynuyor. Ayrıca 120 GB Samsung SSD yok siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?

Sanki herkes oyun oynuyor. Ayrıca 120 GB Samsung SSD yok siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?
Sütlü köpüklü kafası yaşıyoruz. Terbiyesiz cevaplara gerek yok ergen ergen konuşmayın ve ek olarak da bir insan 130 liraya alacağı SSD den ne bekleyebilir? Sonuçta oyun için alınacağı belli, iş ortamında 130 liralık SSD kimse güvenip de veri işlemez gidip pro SSD alır. Senin gibi insanların bu özgüvenine de hastayım. Ben sıfır alsın diye bir şey de yazmadım ayrıca.
Sanki herkes oyun oynuyor ayrıca 120 GB Samsung SSD yok siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?
Bence her şeye yok veya var yazmadan önce bir araştırın.
Herkesi kendin gibi sadece oyun oynamak için bilgisayar aldığını düşünüyorsan birazcık düşüncelerini geliştirmeni tavsiye ederim dostum.
Bence sen geliştir kardeşim 130 liraya 240GB SSD alıp ne işte kullanacaksın? Güvensiz olduğu yazılıp dururken önemli dosyalarınızı mı saklayacaksın? Bizi bir aydınlatsanız da ufkumuz genişlese keşke. İş için yazmayın anca gülünç olur bence. Saatlerce bir işte bozulma riski olan bir marka ile iş yapacaksan sana başarılar!

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı