Crucial BX500 vs Adata SU650

ADATA SU650 MI? CRUCIAL BX500 MÜ?

• Su650

Oy: 10 18,9%
  • Bx500

Oy: 43 81,1%

• Oy verenlerin toplamı
    53
Benim için iops önemli hangisinin iops'si daha iyi bir bilginiz var mi?
Bilgim yok linkte yazan degerlere bakabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sütlü köpüklü kafası yaşıyoruz. Terbiyesiz cevaplara gerek yok ergen ergen konuşmayın ve ek olarak da bir insan 130 liraya alacağı SSD den ne bekleyebilir? Sonuçta oyun için alınacağı belli, iş ortamında 130 liralık SSD kimse güvenip de veri işlemez gidip pro SSD alır. Senin gibi insanların bu özgüvenine de hastayım. Ben sıfır alsın diye bir şey de yazmadım ayrıca.

Bence her şeye yok veya var yazmadan önce bir araştırın.

Bence sen geliştir kardeşim 130 liraya 240GB SSD alıp ne işte kullanacaksın? Güvensiz olduğu yazılıp dururken önemli dosyalarınızı mı saklayacaksın? Bizi bir aydınlatsanız da ufkumuz genişlese keşke. İş için yazmayın anca gülünç olur bence. Saatlerce bir işte bozulma riski olan bir marka ile iş yapacaksan sana başarılar!
Terbiyesizce cevap yazan sensin, arkadaşlar bir şey yazmamış ve gayet normal cevap vermişler.

1.'si 240 GB'ı 130 TL değil 180 TL, 2.'si 120 GB SSD kimin neyine yetecek? 3.'sü ise 120 GB Samsung 860 EVO Türkiye'de bulunmuyor. Bilmeden atıp tutma. 240 GB Samsung 860 EVO ise 290 TL. Ben aradaki farkı veremiyorum, öğrenciyim kardeşim o yüzden Crucial sipariş ettim. Herkes senin gibi zengin değil gelip şurda bilmişlik atıyorsun.

Yoksa ben de her yerde yazıyorum paranız varsa mutlaka SSD'de Samsung alın, Samsung bu işin pîri diye.

Terbiyesizce cevap yazan sensin, arkadaşlar bir şey yazmamış ve gayet normal cevap vermişler.

1.'si 240 GB'ı 130 TL değil 180 TL, 2.'si 120 GB SSD kimin neyine yetecek? 3.'sü ise 120 GB Samsung 860 EVO Türkiye'de bulunmuyor. Bilmeden atıp tutma. 240 GB Samsung 860 EVO ise 290 TL. Ben aradaki farkı veremiyorum, öğrenciyim kardeşim o yüzden Crucial sipariş ettim. Herkes senin gibi zengin değil gelip şurda bilmişlik atıyorsun.

Yoksa ben de her yerde yazıyorum paranız varsa mutlaka SSD'de Samsung alın, Samsung bu işin pîri diye.
Güzel kardeşim sana git sıfır al diyen yok. Herşeyin sıfırı iyidir diye bir şey de yok dünyada.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Cosgun Bu işte bilgin olmadığı belli. Bir çok ikinci el ürün alışverişi yapıyorum, buna PC parçaları da dahil. Ancak ikinci el olarak alacağım son parçalar HDD ve SSD olur. Biraz daha araştırmanı tavsiye ederim bu konuda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı