attım buyur kardeşimTest sırasında arkada bir program açık mıydı? Ek olarak P5 yazılımını kurup Drive Details ve SMART sekmelerinden SS atar mısın?
Crucial Storage Executive Tool
Crucial Storage Executive Tool ile Crucial marka SSD'nizin durumunu izleyebilir ve Firmware güncellemelerini yapabilirsiniz.www.technopat.net
Crystal Disk Mark testini tekrarlar mısın? Arkada hiçbir programın açık olmadığından emin ol. Test sırasında Crucial yazılımındaki sıcaklık değerini de takip et. Gördüğün en yüksek sıcaklığı belirt.Attım buyur.
sıcaklık 57 lerdeydi test öncesi sonra biraz temizlik yaptım dikste düştü şuan 45 lerde bi tekrar test edeyimCrystal Disk Mark testini tekrarlar mısın? Arkada hiçbir programın açık olmadığından emin ol. Test sırasında Crucial yazılımındaki sıcaklık değerini de takip et. Gördüğün en yüksek sıcaklığı belirt.
2 sebep var gibi duruyor. Ya disk ısındığı için aşırı throttlea uğruyor ya da çok yoğun bir şekilde kullandığın için diskin önbelleği doldu.
etkisi var mı ki, önerdiğin varsa iyi bir model atar mısınSon attığınız resimdeki değerler normal sayılır.
Bu sıcak çalışan bir model. Soğutucu takmanız iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.