Havit HV-B500W 500W PSU alınır mı?

2.el bakmak gerekirse hangi marka ve modellere bakmam lazım?

MSI MAG A550/650BN/BNL, FSP Hyper Pro 550/650W veyahut Corsair VS/CV 550/650W. İlk öncelik MSI BN/BNL sonra FSP Hyper Pro sonra da Corsair olsun.

İllaki bir markanın PSU üretmesine gerek yok iyi bir iş çıkarması için. FSP'ninde kötü modelleri mevcut. Ki zaten çoğu marka cwt gibi büyük üreticilere ürettiriyor PSU'larını.

Hocam pek bilmiyorum bazı markaların şanını biliyorum, 7 yıllık FPS marka PSU almıştım 500W olarak 2 yıl da ben kullandım 400W gerektiren sistemde bir gün olsun tık etmedi. Öyle sertifika vs. de yoktu. Ki bu sertifika neye göre veriliyor bilmiyorum da, bomba yapımında kullanılan Izoly marka PSU'da da sertifika var:D

Hocam pek bilmiyorum bazı markaların şanını biliyorum, 7 yıllık FPS marka PSU almıştım 500W olarak 2 yıl da ben kullandım 400W gerektiren sistemde bir gün olsun tık etmedi. Öyle sertifika vs. de yoktu. Ki bu sertifika neye göre veriliyor bilmiyorum da, bomba yapımında kullanılan Izoly marka PSU'da da sertifika var:D

Onda biraz şans etkeni de mevcut. Power Boost'u bile 5 yıl kullanıp sorun yaşamayan çıkıyor ara sıra. FSP'de içindeki parçaları kendisi üretmiyor zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı