Crysis 3 Bu Saatten Sonra Alınır Mı?

Online kısmı da fena değil. KaoS adı altında Türklerin oynadığı bir klan ve server var. Oyun oynanışı da güzel. Neden alınmasın ki?

Crysis 2 ile aynı grafik motoru var ama daha güzel görünüyor crysis 3.Oynanış olarak da crysis 2'den daha kısa sürüyor.Deus Ex nedir bilmediğim için cevap veremeyeceğim.
Çok pardon, ben senaryodan bahsediyordum. Crysis 2 senaryosu zayıf gelmişti bana, Crysis 2'den iyise ve Deus Ex Human Revolution kadar olmayacağını biliyorum ama DX3'un senaryo kalitesine yakınsa oynarım.

Crysis 2 ile aynı grafik motoru var ama daha güzel görünüyor crysis 3.Oynanış olarak da crysis 2'den daha kısa sürüyor.Deus Ex nedir bilmediğim için cevap veremeyeceğim.
Hayır crysis 2 ile aynı grafik motorunu kullanmıyor. Biri cryengine 3 kullanıyor diğeri ise cryengine 2 kullanıyor. Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım.

Crysis 3 optimizasyon sorunlu bir oyun olduğunu söylemeleyim ama senaryo muhteşem.:)
Hayır. Hiçte optimize özürlü bir oyun değil.

Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum sistemim yeterli mi ?
  • İşlemci: İntel(R) Core(TM) i5 2450m CPU @ 2.50ghz (4 CPUs), ~ 2.5GHz
  • Ram:6,144 MB Ram (4,096 + 2,048) DDR3 RAM (1,333 MHz)
  • Ekran Kartı:AMD Radeon™ HD 7500/7600 Series

Hayır crysis 2 ile aynı grafik motorunu kullanmıyor. Biri cryengine 3 kullanıyor diğeri ise cryengine 2 kullanıyor. Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım./QUOTE]

İki oyunda aynı motoru kullanıyor.
Crysis 2 - Vikipedi
Crysis 3 - Vikipedi

Hayır crysis 2 ile aynı grafik motorunu kullanmıyor. Biri cryengine 3 kullanıyor diğeri ise cryengine 2 kullanıyor. Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım.

Hayır. Hiçte optimize özürlü bir oyun değil.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı