- Makaleler
- 3
Soru açık ve net.
10 dolara buldum.
10 dolara buldum.
Crysis 2'den iyi mi? Bir Deus Ex kalitesi var mı? Bu benim için önemli.Bence alınır çünkü hikayesi filan çok iyi bir oyun.
Crysis 2 ile aynı grafik motoru var ama daha güzel görünüyor crysis 3.Oynanış olarak da crysis 2'den daha kısa sürüyor.Deus Ex nedir bilmediğim için cevap veremeyeceğim.Crysis 2'den iyi mi? Bir Deus Ex kalitesi var mı? Bu benim için önemli.
Çok pardon, ben senaryodan bahsediyordum. Crysis 2 senaryosu zayıf gelmişti bana, Crysis 2'den iyise ve Deus Ex Human Revolution kadar olmayacağını biliyorum ama DX3'un senaryo kalitesine yakınsa oynarım.Crysis 2 ile aynı grafik motoru var ama daha güzel görünüyor crysis 3.Oynanış olarak da crysis 2'den daha kısa sürüyor.Deus Ex nedir bilmediğim için cevap veremeyeceğim.
Hayır crysis 2 ile aynı grafik motorunu kullanmıyor. Biri cryengine 3 kullanıyor diğeri ise cryengine 2 kullanıyor. Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım.Crysis 2 ile aynı grafik motoru var ama daha güzel görünüyor crysis 3.Oynanış olarak da crysis 2'den daha kısa sürüyor.Deus Ex nedir bilmediğim için cevap veremeyeceğim.
Hayır. Hiçte optimize özürlü bir oyun değil.Crysis 3 optimizasyon sorunlu bir oyun olduğunu söylemeleyim ama senaryo muhteşem.![]()
Hayır crysis 2 ile aynı grafik motorunu kullanmıyor. Biri cryengine 3 kullanıyor diğeri ise cryengine 2 kullanıyor. Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım./QUOTE]
Hayır crysis 2 ile aynı grafik motorunu kullanmıyor. Biri cryengine 3 kullanıyor diğeri ise cryengine 2 kullanıyor. Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım.
Hayır. Hiçte optimize özürlü bir oyun değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.