Crysis 3, GTA4 ve Assassin's Creed oyunlarda DLL hatası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılım
23 Şubat 2014
Mesajlar
2
Merhaba. Toshiba Marka Laptop aldım.


  • Intel(R)Core(TM)i74700MQ CPU @ 2.40GHz 2.40Ghz işlemci
  • Ram 8 Gb hd
  • 1TB HDD
  • Nvıdıa Ge forge de ekran kartı var

Crysis 3, GTA4, Assasin tarzı oyunları yükledim de dll hatası veriyor. Hatayı çözüyorum ama oyun acılıcakmış gibi oluyor acılmıyor. Neden olabilir? Yardımcı olabilecek biri var mı acaba? Teşekkür ederim şimdiden.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunlar orjinal mi? Dll hatası bilgisayarınızdan değil dosyalardan kaynaklanıyordur diye düşünüyorum.
 
Hatayı tam olarak yazınız, daha iyi çözelim. Bu açıdan baktığımızda iki ihtimal görünüyor. Birincisi ve kuvvetle muhtemel olanı oyununuzun crackli olup antivirüsünüzün uygulamanın yanındaki .dll uzantılı dosyayı silmesi veya karantinaya alması. Böyle bir durum varsa karantinaya bakınız. İkinci durum ise herhangi bir sebepten dolayı bilgisayarınızdaki o oyunun çalışmasına ihtiyaç duyduğu .dll uzantılı dosyayı sisteminizde bulamaması. Burda yapmanız gereken o dosyayı internetten bulup system32'e atmanız. Yine de siz hatayı tam olarak yazın.
 
Dediniz gibi Antivirüs programı oynun içindeki DLL'yi en başta Trojen atı tehtidi olarak buldu. Sonra antivirüs programını sildim baştan yükleme yaptım dll hatası nı çözdüm. Oyun'a girmek için Yönetici olarak calıstır diyorum ama acılmıyor. Bi hata da vermiyor araştırıyım.

Başka crack dosyası denedim oda fayda etmedi. Uyumluluk la ilgili okudum bi kac blogta ama oda bi fayda etmedi. Win 8 sistem pc 'i de alalı 2 ay oldu zaten ?

- - - Güncellendi - - -

Orjinal oyun Dosyalardan kaynaklanıyorsa nasıl bir çözüm yolu bulabilrim peki?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun korsan kullanmanızda. Windows 8 korsan oyunları da çalıştırıyor ama oyunların ilk çıkan kırılmış sürümlerinde sorun olduğundan oyunu güncelleştirmeniz gerekebiliyor. Bunun yapamıyor musunuz ? Hiç sorun değil. O zaman orijinal alıyorsunuz:

Playstore.com - Türkiye'nin Dijital Oyun Platformu

Orijinal aldığınız bir sorunda DLL hatası gelirse hata ile birlikte yeni konu açabilirsiniz. Yardımcı olacağımdan emin olabilirsiniz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı