Crysis 4 Duyuruldu

Kıyafet Prophet'ın içine işledi. Belki Cell'i tamamen yok etmek olabilir bu oyunun amacı.

Bu kadar ucuz mu? Bence yeni uzaylılar falan olabilir. Çünkü Alfasef öldü ve yerine öyle bir uzaylı lazım bence. Çünkü sadece Cell'i bitirmeğe çalıştığımız bir oyun olursa sıkıcı olabilir diye düşünüyorum. Sizin de fikirleriniz almak isterim.
 
V2 nano kıyafet Alcatraz'ın vücudunu kullanarak Prophet'a dönüşmüştü.

Nomad, Crysis 1. ve 2. oyundaki kadın karakterlere ve nano V1 giysili (uçaktaki ekip) elemanlara ne olduğu belli değildi.
İlk oyundan sonra cell firmasının neden düşmanımız olduğunu da bilmiyoruz.
Oyunlar arası kopuk bir hikaye var kısaca.

Kopuklukları flashback ile gösterip hikayenin arasına serpiştirmeleri güzel olabilir. Bir de Nomad Psycho ve Prophet'ı aynı savaş alanında görebilsek güzel bir şey olabilir gibi.
 
V2 Nano kıyafet Alcatraz'ın vücudunu kullanarak Prophet'a dönüşmüştü.

Nomad, Crysis 1. ve 2. oyundaki kadın karakterlere ve Nano V1 giysili (uçaktaki ekip) elemanlara ne olduğu belli değildi.
İlk oyundan sonra CELL firmasının neden düşmanımız olduğunu da bilmiyoruz.
Oyunlar arası kopuk bir hikaye var kısaca.
Aslında Şöyle bir şey var hocam .
Kısaca anlatayım Nomed'in dahi ne olduğu bilinmiyor.(Kitapda ölüyor ama gerçeği yansıtmaz) Hikaye kopukluğu 1 ve 2 arasında.
Cell firmasının bizi öldürmesinin amacı Giysimizi jacob hargreave'ye vererek Kendisini ayağa kaldırmak.(Tabi kendisi denize boyladı )
Kadınlar hakkında ufacık bir toz tanesi bilgi bulumamakta :) .
 
Çok erken duyurdular bence. Zaten makalede yolun başında olduklarını ekip toplamak istediklerini ve bu yüzden iş ilanlarına başvuru yapılması belirtilmiş. En az 2 sene diyorum ben.
 
@RogStrix hocam çok bekledik çünkü Mafia 3'te olduğu gibi. Umarım bir hata yapmazlar.

Kesinlikle size katılıyorum hocam. Dediğim gibi remasterdlar eğer satılmasa idi şu an Crytek microsoftundu :).

Çok erken duyurdular bence. Zaten makalede yolun başında olduklarını ekip toplamak istediklerini ve bu yüzden iş ilanlarına başvuru yapılması belirtilmiş. En az 2 sene diyorum ben.

2 sene çok uzun bir süre. Teknoloji o kadar gelişti ki :) 2 sene dahi olmasa 1 senesi var. Mühendislik, tasarım gibi uğraşlarla uğraşan arkadaşlara önerim Crytek'e iş başvuruları yapmaları.
 

Geri
Yukarı