- Makaleler
- 1
Hocam aslında yenilikler ile sağlam bir güncelleme işe yarar, oyun çok güzel ama işte gel gelelim sonuca... İlk oyun gibi olmaz inşAllah.Remastered gereken en son oyun serisi olabilir.
Hocam aslında yenilikler ile sağlam bir güncelleme işe yarar, oyun çok güzel ama işte gel gelelim sonuca... İlk oyun gibi olmaz inşAllah.Remastered gereken en son oyun serisi olabilir.
İlk oyunun Steam'deki remastered "olmayan" hali 64-bit dosyaları içermediği için oynanamıyor. 32-bit sisteme sahip olanlar oynuyor. 64-bit sistemde oynamak isteyenler crack indirmek zorunda kalıyor. Ciddi ciddi bir Steam oyunu yama/crack olmadan oynanmıyor. Öyle bir saçmalık. Crysis Warhead için bir sorun yok.Hocam gayet güzel çalışıyor? Bende en azından bir sorun olmadı.
Hocam ben 64-bit sistemle oynadım ama? Sistem özelliklerim: İntel Core İ7 4720HQ, GTX 950M 4 GB, 12GB DDR3 RAM, 1 TB HDD ve son olarak 64-bit Windows 10 Home. Bu sistem ile gayet akıcı bir şekilde hem Crysis1 hem de Crysis2 oynadım.İlk oyunun Steam'deki remastered "olmayan" hali 64-bit dosyaları içermediği için oynanamıyor. 32-bit sisteme sahip olanlar oynuyor. 64-bit sistemde oynamak isteyenler crack indirmek zorunda kalıyor. Ciddi ciddi bir Steam oyunu yama/crack olmadan oynanmıyor. Öyle bir saçmalık. Crysis Warhead için bir sorun yok.
Ne zaman oynadınız acaba? Çünkü ben en son 9 ay önce, eylül ayında oynamıştım ve Doğrudan çalışmıyordu. Belki bu süre zarfında düzeltmişlerdir. Ancak bilmeniz lazım ki uzun yıllardır ilk Crysis oyunu bu vaziyetteydi ve sorunu yaşayan tek kişi ben değildim.Hocam ben 64-bit sistemle oynadım ama? Sistem özelliklerim: İntel Core İ7 4720HQ, GTX 950M 4 GB, 12GB DDR3 RAM, 1 TB HDD ve son olarak 64-bit Windows 10 Home. Bu sistem ile gayet akıcı bir şekilde hem Crysis1 hem de Crysis2 oynadım.
Açıkçası benimde uzun zaman oldu, hatta o oynadığım sistemi çoktan sattım ve daha güncel bir sistem kullanıyorum. İnternet hızım son zamanlarda yerlerde ancak düzeldiğinde yeniden indirip, çalışıp çalışmadığını kontrol ederim. Buradan da güncelleme yaparım size. Bu attığım mesajdan sonra mesaj atarsanız bildirim gelecektir. Yakın bir zamanda indirip deneyeceğim. İlk defa sizden duydum 64-bit çalışmadığını bu arada.Ne zaman oynadınız acaba? Çünkü ben en son 9 ay önce, eylül ayında oynamıştım ve Doğrudan çalışmıyordu. Belki bu süre zarfında düzeltmişlerdir. Ancak bilmeniz lazım ki uzun yıllardır ilk Crysis oyunu bu vaziyetteydi ve sorunu yaşayan tek kişi ben değildim.
![]()
Crysis not working on 64 bit system. :: Crysis General Discussions
Trying to run crysis on my pc and it opens, Shows a black screen, And then crashes and burns. Which is interesting because it runs on my laptop perfectly fine. Any tips/suggestions?steamcommunity.com
Oyunda gerçekten bin64 klasörü ve içeriği yoktu. Oyunun Origin sürümünde böyle bir sıkıntı yoktu. Hem burada hem de diğer forumlarda bu şikayeti görürsünüz.
Çözüldü: Crysis 1 Açılmama Sorunu
Merhabalar. Crysis 1 oyunumu Steam üzerinden satın aldım ve yükledim ama oyunumu başlat dediğimde oyun içerikleri gelmeden siyah oyun ekranı açılıp oyun geri kapanıyor. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.www.technopat.net
Belki de birileri bu rezilliği düzeltmek için kolları sıvadı da bizim haberimiz yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.