AlanTuring
Megapat
- Makaleler
- 9
Crysis 4 image appears ahead of official announcement
UPDATE 12.10pm UK: Following this morning's leak, Crytek has now officially confirmed Crysis 4.
İlk görsel sızdırıldı makaleyi okumak isteyenler yukarıdaki linkten ulaşabilirler. Dün Crytek Çin' in Twitter hesabı sızdırdı bu haberi. Ardından son dakikalarda Crytek Twitter hesabından da bir Teaser paylaşımı yaptı. Teaser göndermeli bir şekilde açıkça Crysis 4'ü işaret ediyor.
Oynanış ve hikaye olarak uçuk beklentim yok. Oyun değil de teknoloji bekliyorum yani. DX12 zorunluluğu,windows 11 zorunluluğu hatta yok yok uçuk olalım direkt Ray Tracing destekleyen bir ekran kartı zorunluluğu olsun. Biliyorum çok uçuk olay ama Crysis 3, DX11 desteklemeyen kartlarda çalışmıyordu. Crytek oyunları her zaman döneminin ötesinde oldu kesinlikle Crysis 4 yeni nesil adının hakkını vermeli diye düşünüyorum.
Crysis oyunları şimdi bakınca pek eğlenceli gelmese de bu haber beni heycanlandırdı. Çocukluğum çünkü kendisi. Kendisi dolaylı olarak donanımlara ilgimi oradan da yazılıma ilgimi oluşturdu. Technopat forum ile Crysis 3 sayesinde tanıştım. Yine Youtube Let's Play videolarına da. O konuda tatlış bir blogum vardı forumda buyrun :
Crysis 3'ün her şeyi başlatması
Merhabalar dostlar. Bugün Technopat ile tanışma yazılıma bilime ilgimin oluşma nedenim olan saçma anımı anlatacağım :D Tipik bir 12-13 yaşında veledim o zamanlar. Crysis 2'yi defalarca bitirmiş oyunlarda grafik olayının farkına varmış sürekli...
"Hey Nomad, you’re still with us?"
Ve nihayet o videonun da devamı gelecek :
Son düzenleme: