Crysis 4 Geliyor

AlanTuring

Megapat
Makaleler
9

İlk görsel sızdırıldı makaleyi okumak isteyenler yukarıdaki linkten ulaşabilirler. Dün Crytek Çin' in Twitter hesabı sızdırdı bu haberi. Ardından son dakikalarda Crytek Twitter hesabından da bir Teaser paylaşımı yaptı. Teaser göndermeli bir şekilde açıkça Crysis 4'ü işaret ediyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oynanış ve hikaye olarak uçuk beklentim yok. Oyun değil de teknoloji bekliyorum yani. DX12 zorunluluğu,windows 11 zorunluluğu hatta yok yok uçuk olalım direkt Ray Tracing destekleyen bir ekran kartı zorunluluğu olsun. Biliyorum çok uçuk olay ama Crysis 3, DX11 desteklemeyen kartlarda çalışmıyordu. Crytek oyunları her zaman döneminin ötesinde oldu kesinlikle Crysis 4 yeni nesil adının hakkını vermeli diye düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Untitled_1.jpg

Crysis oyunları şimdi bakınca pek eğlenceli gelmese de bu haber beni heycanlandırdı. Çocukluğum çünkü kendisi. Kendisi dolaylı olarak donanımlara ilgimi oradan da yazılıma ilgimi oluşturdu. Technopat forum ile Crysis 3 sayesinde tanıştım. Yine Youtube Let's Play videolarına da. O konuda tatlış bir blogum vardı forumda buyrun :

"Hey Nomad, you’re still with us?"

Untitled_1.jpg
-1643195732818.jpg

Ve nihayet o videonun da devamı gelecek :

Son düzenleme:
İlk görsel sızdırıldı makaleyi okumak isteyenler yukarıdaki linkten ulaşabilirler. Crytek Twitter hesabından da paylaşım yaptı göndermeli bir şekilde.

Hey asker orada mısın?
Kaç yıldır fanları olarak bekliyorduk çok iyi oldu bu :)

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk görsel sızdırıldı makaleyi okumak isteyenler yukarıdaki linkten ulaşabilirler. Crytek Twitter hesabından da paylaşım yaptı göndermeli bir şekilde.

Oynanış ve hikaye olarak uçuk beklentim yok. Oyun değil de teknoloji bekliyorum yani. DX12 zorunluluğu, Windows 11 zorunluluğu yok yok uçuk olalım direkt Ray Tracing destekleyen bir ekran kartı zorunluluğu olsun. (Biliyorum çok uçuk olay ama Crysis 3 DX11 desteklemeyen kartlarda çalışmıyordu hani :).)

Eki Görüntüle 1283011

Çıkmaz orijinal görüntü haber niteliği taşır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı