Crysis 4 hakkında ne düşünüyorsunuz?

Atakergit

Decapat
Daha fazla  

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Malum Crysis 4 yıllardır beklenen bir oyun.
Bizde oyun gelene kadar bu konuda onun hakkında tartışabiliriz.​

Umarım Crysis 3 kadar kısa sürmez.

Crysis 3'ü pek beğenmemiştim umarım 3.oyun gibi olmaz.

Çıktığında sistem güncellememiz gerektirecek herhalde. Yüksek sistem gereksinimi isteyecektir bayağı diye düşünüyorum.

4 yıl önce topladığım sistem çoğu oyuna yetmemeye başladı şimdiden. Teknoloji çok hızlı gelişiyor ve Türkiye ekonomisinde buna ayak uydurmak çok zor. Umarım şu anki sistemlerimizle Crysis 4'ü güzel bir şekilde oynayabiliriz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Malum Crysis 4 yıllardır beklenen bir oyun.
Bizde oyun gelene kadar bu konuda onun hakkında tartışabiliriz.​

Bu arada sadece yapıyoruz dediler değil mi? Başka bir açıklama yok yani.

Crysis 3'ü pek beğenmemiştim umarım 3.oyun gibi olmaz.

4 yıl önce topladığım sistem çoğu oyuna yetmemeye başladı şimdiden. Teknoloji çok hızlı gelişiyor ve Türkiye ekonomisinde buna ayak uydurmak çok zor. Umarım şu anki sistemlerimizle Crysis 4'ü güzel bir şekilde oynayabiliriz.

Bu arada sadece yapıyoruz dediler değil mi? Başka bir açıklama yok yani.
Henüz yok
Ama ileride göreceğiz.

İyi bir oyun olmasını diliyorum ama umutsuzum da. Crytek'in fazla gücü yokmuş gibi geliyor bana. Bir de hikâyeyi nasıl devam ettirecekler, ayrı mevzu. Potansiyel olarak iyi bir senaryosu olsa da hikâye anlatımı çok zayıftı. Sırf bu yüzden birçok oyuncu Alcatraz-Prophet olayını anlayamadı bile.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı