Crysis Serisine Başlamak istiyorum

mustafaoguz

Kilopat
Katılım
22 Nisan 2014
Mesajlar
299
Yer
İstanbul/Üsküdar
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Animasyon
Merhaba arkadaşlar Crysis serisine başlamak istiyorum ancak bir noktada kafamı karıştıran soru var oda şudur. Seri Crysis, Crysis 2, Crysis 3 olarak ancak 1 ile 2 arasında Warhead adında bir oyun daha var.

Seriyi oynarken Warhead oynamasam olur mu? Kısacası 1 veya 2 ile bir bağlantısı var mı? Çünki 1.oyunu oynamıştım. 2.Oyuna başladım bir baktım şehri uzaylılar basmış. Warhead oyununda bunlar nereden geldi anlatıyor mu? Bağlantısı nedir.
 
1.Oyunu zaten oynamış ve bitirmiştim 5 6 ay önce. Şimdi diğer 2 oyunu oynamak ve bitirmek istedim. 2.oyuna başladım Warhead aklımı karıştırdı o sebepden dolayı kafam bulandı. :)
 
Crysis Warhead, Crysis 1'in devamıdır. Ondan sonra Crysis 2 ve Crysis 3 gelmektedir. Fakat bu oyunları oynamana rağmen kafanda bazı sorular kalacak. Mesela Teğmen Nomad nasıl öldü? Helena ROZENTAL nasıl öldü? Crysis serisini 50 kere oynasan bile bu sorunun cevabını bulamayacaksın. Konuya iyice hakim olmak için Crysis 1'den sonra Crysis Warhead'ı bitir. Sonra Crysis'in çizgi romanlarını bul ve onları oku. Ondan sonra Crysis 2, daha sonra Crysis 3'ü bitir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yukarıda yazdığım şeyi tekrar yazdığımı varsayıyorum kardeşim. Konuyu tam olarak kavramasamda olur, ben geğik olsun diye Crysis oynuyorum diyorsan direk Crysis 3 oyna.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı