Videonun başında reflections yazıyor, yani yanlış anlamadıysam sadece yansımalar ray traced, BF5'teki gibi. Metro Exodus gibi aydınlatmayı da yapsınlar, o zaman düşünürüz...
Geçmişte Physx'i yerdiğim yazıları bulabilirsiniz. Ama Ray Tracing gelecektir, Ray Tracing AMD'nin de Intel'in de destekleyeceği ortak bir standarttır.
Geçmişte Physx'i yerdiğim yazıları bulabilirsiniz. Ama Ray Tracing gelecektir, Ray Tracing AMD'nin de Intel'in de destekleyeceği ortak bir standarttır.
Aşağıda yorum olarak, AMD ekran kartlarıyla RT için iyi bir başlangıç GDC haftasında yazmışlar CryENGİNE'da beğenmiş. Acaba dediğiniz gibi şimdi de diğer firmalarda görebilecek miyiz, tanıtılabilir mi?
Arka plana bakmadan gordugumuz goruntuye gore gayet iyi bence. Oyle ki hic gerek yok fazladan RT cekirdekleri icin para cikarmaya.
Crysis 4 gelse de oynasak.
Konu birazcık "hort" kavramını yaşayacak galiba ama nerede o oyun ahh... Ayrıca donanımsal olarak sunulan bir teknolojinin yazılımsal düzlemde uygulanamayacağını, orjinali kadar yaratıcı olmayacağını düşünüyorum. Bir nevi maddiyatı yetmeyen kişiler için kendini kandırmak olacak diye düşünüyorum. Belki de konu hakkında cehaletim yüzünden böyle konuşuyorumdur.
Konu birazcık "hort" kavramını yaşayacak galiba ama nerede o oyun ahh... Ayrıca donanımsal olarak sunulan bir teknolojinin yazılımsal düzlemde uygulanamayacağını, orjinali kadar yaratıcı olmayacağını düşünüyorum. Bir nevi maddiyatı yetmeyen kişiler için kendini kandırmak olacak diye düşünüyorum. Belki de konu hakkında cehaletim yüzünden böyle konuşuyorumdur.