Crytek CryENGİNE ile RT çekirdekleri olmamasına rağmen Ray Tracing teknolojisini uyguladı

Bu arada buna RT Reflections adını vermişler, bu özellik RTX karta gerek duymadan kullanılabiliyor. Videodaki kart VEGA 56.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizce nasıl olmuş?

Ve FPS 20 olur. Zaten RTX kartlar zorlanıyor diğerleri direk parçalanır.

Edit : Crytek batmamış mıydı? Ayrıca türk firması diye duydum. Öyle ise gerçekten çok iyi bir iş başarmışız

Ve FPS 20 olur. Zaten RTX kartlar zorlanıyor diğerleri direk parçalanır.
Ortak APİ ile açıyor yani sıkıntı olmaz diğer kartlara.
Geçmişte Physx'i yerdiğim yazıları bulabilirsiniz. Ama Ray Tracing gelecektir, Ray Tracing AMD'nin de Intel'in de destekleyeceği ortak bir standarttır.
Aşağıda yorum olarak, AMD ekran kartlarıyla RT için iyi bir başlangıç GDC haftasında yazmışlar CryENGİNE'da beğenmiş. Acaba dediğiniz gibi şimdi de diğer firmalarda görebilecek miyiz, tanıtılabilir mi?

Crysis 4 gelse de oynasak. :D
Konu birazcık "hort" kavramını yaşayacak galiba ama nerede o oyun ahh... Ayrıca donanımsal olarak sunulan bir teknolojinin yazılımsal düzlemde uygulanamayacağını, orjinali kadar yaratıcı olmayacağını düşünüyorum. Bir nevi maddiyatı yetmeyen kişiler için kendini kandırmak olacak diye düşünüyorum. Belki de konu hakkında cehaletim yüzünden böyle konuşuyorumdur.

Konu birazcık "hort" kavramını yaşayacak galiba ama nerede o oyun ahh... Ayrıca donanımsal olarak sunulan bir teknolojinin yazılımsal düzlemde uygulanamayacağını, orjinali kadar yaratıcı olmayacağını düşünüyorum. Bir nevi maddiyatı yetmeyen kişiler için kendini kandırmak olacak diye düşünüyorum. Belki de konu hakkında cehaletim yüzünden böyle konuşuyorumdur.
Şahsen ben baktıgımda şuan var olan BF 5 ile karşılaştırdım. Ve gayet başarılı buldum. Tabiki iyi olmaz RT cekirdeginin yaptıgı gibi. Yine de güzek. :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı