Crytek Türkiye'ye Bağlanıyor

Arkadaşlar Binali Yıldırım, 500 Milyon Dolar yatırım ile Crytek'in Türkiye'ye bağlanacağını açıkladı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Adamın adı neye çıkar bilmiyorum ancak, umarım devlet destekler. Öncü olacaklarını düşünüyorum. Zaten halihazırda birçok vergiden ve kanundan muaf olacaklar. Ancak bunun 1 yıl değil de, en azından 5-6 yıl, belki de sonuna kadar böyle olmasını umuyorum.
Eğer bu batakta olan firma Türkiye'ye taşınıp da belini doğrultursa, Türkiye'de birçok kişiye ilham kaynağı ve öncü olacaklardır.
Yaşayıp göreceğiz :)
 
Malum dizi sektörüne karışıldığı gibi oyun sektörünede kendi keyiflerine göre karışacaklarını düşünüyorum. Siz bakmayın başbakanın bu konudaki bilgisizliğine asıl tehlike danışmanlarının bu konudaki telkinlerine Crytek'in ne cevap vereceği olacaktır.
 
Son yıllarda firma olarak yanlış üstüne yanlış yaptılar, Unreal benzeri bir oyun motoru firması olmaları lazımken tutmayan oyunlar ile iyice ceplerini boşalttılar.
Oyun motorlarını aynı Unreal veya 3D Unitiy gibi belli sınırlarla kullanıma ücretsiz sunmalılar. Diğer türlü EA'nın yok ettiği bir başka oyun firması olarak tarihe gömülecekler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı