CS 1.6 60 FPS sabit

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konsola "fps_max 999" "fps_modem 999 (korsan için)" "fps_override 1 (Steam için)" ve "developer 1" yazın.
 
Konsola "fps_max 999" "fps_modem 999 (korsan için)" "fps_override 1 (Steam için)" ve "developer 1" yazın.

Yok kardeşim hiç yazmadım, tövbe tövbe.

NVIDIA Denetim Masası/ 3D ayarların yönetilmesi/program ayarları/ekle/half Life'ı ekledikten sonra düşey senkronizasyon "3D ayarları kullan" seçeneğini kapalı yapıp uygula diyoruz ve çözülüyor.

Oldu çok sağ olasın, konu kilitlenebilir.
 
Artı -4 Eksi
Tamam kardeşim sensin. Neden insanların konuyu çözme odaklı yaptığı yorumlara gülme emojisi atarak saldırıyorsunuz? Sizin dediğiniz yöntem evet vSync'yi kapatıyor o da bir yöntem ama çözüm arayan arkadaşın oyun içi konsol ayarı fps_max 60 ise bunu sadece fps_max komutu çözer. Diğer fps_max methodunu öneren kişiler de yanlış bilmiyor. Sanırıım hayatında ilk defa bir sorunu çözdün, insanlara saldırmana gerek yok. Ben bile rahatsız oldum burada.
 
Tamam kardeşim sensin. Neden insanların konuyu çözme odaklı yaptığı yorumlara gülme emojisi atarak saldırıyorsunuz? Sizin dediğiniz yöntem evet V-Sync'yi kapatıyor o da bir yöntem ama çözüm arayan arkadaşın oyun içi konsol ayarı fps_max 60 ise bunu sadece fps_max komutu çözer. Diğer fps_max methodunu öneren kişiler de yanlış bilmiyor. Sanırıım hayatında ilk defa bir sorunu çözdün, insanlara saldırmana gerek yok. Ben bile rahatsız oldum burada.

NVIDIA Denetim Masası'ndan devre dışı bırakmadığın sürece ister fps_max 999 yaz ister developer 3 yaz gene sabit.
 
Artı -4 Eksi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı