CS 1.6 indirilince sisteme virüs bulaştı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar ben bugün CS 1.6 indir yazıp Google'dan arattım. Çok uzun zamandır güvendiğim bir site olan oyunyoneticisi.com üzerinden indirdim. İndirdiğim anda fanlar çok hızlı dönmeye başladı. Fanların kırıldığını fark ettim. 3 kere format attıktan sonra modemi ve aynı ağa bağlı olan ne kadar cihaz varsa sıfırladım. Daha sonra tüm şifrelerimi de sıfırladım. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben bugün CS 1.6 indir yazıp Google'dan arattım. Çok uzun zamandır güvendiğim bir site olan oyunyoneticisi.com üzerinden indirdim. İndirdiğim anda fanlar çok hızlı dönmeye başladı. Fanların kırıldığını fark ettim. 3 kere format attıktan sonra modemi ve aynı ağa bağlı olan ne kadar cihaz varsa sıfırladım. Daha sonra tüm şifrelerimi de sıfırladım. Ne yapmam lazım?
CS16 virüsü o kadar dayanmışsa maşallah yapılabilecek bir şey yok en son olarak malwarebytes üzerinden tarama yapabilirsiniz.

Hocam hard disk değiştirin.

Fanların kırıldığını farkettim derken tam anlayamadım. Keşke tamindir gibi sitelerden indirseydiniz, güvenilir bir antivirüs uygulamasıyla check up yapmanızı öneririm.

Hocam yapılabilecekleri yapmışsınız. USB değiştirebilirsiniz ama gerek olacağını sanmıyorum. Antivirüs programları ile tarama yapabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı