ahmetflixs
Decapat
D-dostum sadece topluluk sunucularında oynayabilirsin.Hileler peki? Korsanda daha fazla değil mi?
Hileler peki? Korsanda daha fazla değil mi?
D-dostum sadece topluluk sunucularında oynayabilirsin.Hileler peki? Korsanda daha fazla değil mi?
Hileler peki? Korsanda daha fazla değil mi?
Korsan derken?Bugün korsan oyun festivali falan mı var?
E yani? Sadece CS'yi değil hiçbir oyunun korsan oynanmasını legalize etmez ki bu. Oyunun paralı veya sistemin mantıklı olup olmaması beni ilgilendiren bir konu değil. Konudan sapmayın. Konu başlığına cevap veriyorsanız verin yoksa bir şey yazmayın. Aksi takdirde şu an olduğu gibi konu dağılıyor.Zaten orjinal CS 1.6 sunucusu yok, hepsi özel private sunucular.
E yani? Sadece CS'yi değil hiçbir oyunun korsan oynanmasını legalize etmez ki bu. Oyunun paralı veya sistemin mantıklı olup olmaması beni ilgilendiren bir konu değil. Konudan sapmayın. Konu başlığına cevap veriyorsanız verin yoksa bir şey yazmayın. Aksi takdirde şu an olduğu gibi konu dağılıyor.
Hocam sorunuza gelecek olursak 10-20 TL bandından aşağı düşmez, indirimde de maksimum 18 liraya görürsünüz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.