Steam CS 1.6 ne zaman indirime girer?

Zaten orjinal CS 1.6 sunucusu yok, hepsi özel private sunucular.
E yani? Sadece CS'yi değil hiçbir oyunun korsan oynanmasını legalize etmez ki bu. Oyunun paralı veya sistemin mantıklı olup olmaması beni ilgilendiren bir konu değil. Konudan sapmayın. Konu başlığına cevap veriyorsanız verin yoksa bir şey yazmayın. Aksi takdirde şu an olduğu gibi konu dağılıyor.

Hocam sorunuza gelecek olursak 10-20 TL bandından aşağı düşmez, indirimde de maksimum 18 liraya görürsünüz.

E yani? Sadece CS'yi değil hiçbir oyunun korsan oynanmasını legalize etmez ki bu. Oyunun paralı veya sistemin mantıklı olup olmaması beni ilgilendiren bir konu değil. Konudan sapmayın. Konu başlığına cevap veriyorsanız verin yoksa bir şey yazmayın. Aksi takdirde şu an olduğu gibi konu dağılıyor.

Hocam sorunuza gelecek olursak 10-20 TL bandından aşağı düşmez, indirimde de maksimum 18 liraya görürsünüz.

Gerekli cevabı zaten vermişim, yazdığım cevabı okursan anlarsın, 30 liralara kadar düşüyor demişim. Git korsan oyun indir dememişim, kendi yaptığımı söylemişim. Ayrıca CS 1.6 bir client, tıpkı CS 1.5 gibi. CS 1.5 ücretsizdi zamanında, 1.6 da öyle. Steam bunu kütüphaneye paralı olarak koymuş, ben de aldım, isteyen alır istemeyen almaz da, benim anlamadığım sen insanların yorumlarına karışma haddini kendinde nerede buluyorsun önce bunu bir sorgula istersen. Moderatör müsün?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı