CS 1.6 sunucusu için ekip nasıl bulunur?

mnms

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, ben CS 1.6 sunucusu açmak istiyorum ama ekibim yok. Sizce yetkili ekibi nereden bulabilirim ve CS 1.6'da sunucunun tutma şansı var mı yoksa tutması biraz zor mu?

Tutması zor. Aslında ön IP alabilirsen o kadar da zor değil. Cs1.csduragi.com gibi yakın IP'lerden alırsan elbet Dust 2 giriyorlar.

Tutması zor. Aslında ön IP alabilirsen o kadar da zor değil. Cs1.csduragi.com gibi yakın IP'lerden alırsan elbet Dust 2 giriyorlar.

Ön IP dediğiniz 1 2 10 falan gibi olan IP'ler değil mi ilk sayılardan olan ve ben JB açmak istiyorum o tutarmı. Bir de TS3 zorunlumu çoğu sunucuda varda he bir de o dediğiniz sitelerde IP seçmek var mı ben prooyundan alacaktim bir de TS3 sunucusu zorunlu ise nereden alabilirim ve eski sürüm mü yeni sürümmü alayım.

Benim anlamadığım csdurağına baktim csdurağı141.net falan diye linkler var IP yok ve buradan sunucu alırsam orijinal Steam'deki CS 1.6 sunucu listesine düşer mi yoksa crack CS1.6 hostumu satılıyor ve ön IP ne oluyor nasıl anlarım?

Benim anlamadığım csdurağına baktim csdurağı141.net falan diye linkler var IP yok ve buradan sunucu alırsam orijinal Steam'deki CS 1.6 sunucu listesine düşer mi yoksa crack CS1.6 hostumu satılıyor ve ön IP ne oluyor nasıl anlarım?

Hocam sunucu listesini kullanan yok ki çoğu CS'de sunucu listesi göstermiyor serverleri.
Ve evet Jailbreak zor ama çok zor tutar. TS3 şart jail için ama CS devri bitti hele yaşınız da küçükse öyle bir işe girmenizi tavsiye etmem. Artı olarak cs141.net gibi IP'lerden alırsan imkansız tutması.
İnsanlar 1-10 olan ipleri ellerinde tutuyor veya işletiyor ya da satıyor. Sizin Max 20. IP'ye kadar almanız lazım ki tutma şansı olsun. 20. IP de bile tutmayabilir oyuncu sayısı azaldı.

Yani zor o zaman açmam saçma olur şu an CS sunucum var yanına 1.6 da açsammı demiştim ama hiç o topa gir miyim o zaman.

Peki bildiğiniz host şirketleri var mı ön IP bulabilirim belki de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı