Oyun akarken birden pat diye donuyor ve map tekrar açılıyor. Bütün eklentileri tek tek kontrol ettim. Bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Crash sebebi loglara da düşmüyor.Tam olarak nasıl bir çökme yaşanıyor?
Sunucu adresini verebilir misiniz? birde ben girip bakayım.Oyun akarken birden pat diye donuyor ve map tekrar açılıyor. Bütün eklentileri tek tek kontrol ettim. Bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Crash sebebi loglara da düşmüyor.
Sistem özellikleri ile alakası yok. Çöken server herkeste çöküyor. Oyunun versiyonu ile de bir alakası yok. Direkt IP çöküyor.öncelikle bir sistem özelliklerini ve oyunun versiyonunu yaz bakalım sonra da buraya bak bakalım ben cs v6 extremciyim Counter Strike 1.6 Server List | Search Cs Stats, Rankings, and Banners - Game Tracker
Geçtim fakat eklentileri kontrol etmemi söyledi. Ettim ve sorun çıkartan bir eklenti bulamadım. Yine de çöküyor.Sunucu sahibi ile iletişime geçin sizin yapabileceğiniz birşey olduğunu sanmıyorum.
95.173.173.133:27015Sunucu adresini verebilir misiniz? birde ben girip bakayım.
Fakat eklentiler sunucu sahibine ait değil. Cs forumlarından bulup yüklediğim eklentiler bunlar. Ama dediğim gibi bir problem olduğunu zannetmiyorum eklentilerde. Aklıma başka bir şey de gelmiyor.Sonuçta bu eklentileri size sağlayan da sunucu sahibi değil mi? Onun kontrol etmesi gerekiyor. Bozuk eklenti varsa düzeltecek bunun üzerinden para kazanıyorlar. İlle de ben çözerim diyorsan eklentileri tek tek deneyerek bulabilirsin. Onun harici aklıma birşey gelmiyor.
Evet evet. Ne zaman çökeceği belli değil ama finalde çöküyor.Hocam sunucu şuanda akıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.