CS 1.6 VHE panele map yükleyince server çökme sorunu

Res dosyası : Bir map yaptınız. Mapınızın adı fy_darkbelle.bsp olsun. Hemen maps klasörüne bir fy_darkbelle.txt oluşturun içine adınızı falan yazın. Bu map serverda açılınca o yazılar görünecektir.
Ama darkbelle.wad oluşturdunuz karşı taraf bu dosyaya sahip olmadığı için map açılmıyor. Acı bir durum.

Hemen fy_darkbelle.res dosyamızı oluşturuyoruz. İçine sadece darkbelle.wad yazsak yetiyor. Ardından darkbelle.wad ile fy_darkbelle.bsp dosyalarımızı servere upload ediyoruz. Giren wad'ı da beraberinde indiriyor.

Yok ben ayrı bir sky kaplaması kullandım derseniz,

Kod:
darkbelle.wad
gfx/env/fullmoonbk.tga
gfx/env/fullmoondn.tga
gfx/env/fullmoonft.tga
gfx/env/fullmoonlf.tga
gfx/env/fullmoonrt.tga
gfx/env/fullmoonup.tga
Aynı şey müzik dosyaları için de geçerlidir.

Ya ceza almaktan korkuyorum . Sorunum için 1 gün daha beklemekten korkuyorum. Her neyse bir de VHE tüm dosyalar siliniyor. Maps klasoründeki haritalar bsp rmf'ler hepsi. rmf'yi masaüstüne atarken bu öğe bulunamıyor diyor . VHE silip tekrar yükleyınce ayarlamalarını yapınca geçiyor, ama tekrar aynısı oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben .res dosyasını atacağım fakat not defteri açıp hangi kodları yazacağım ? BSP'ye çevirirken .res yazan dosyayı atsan sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır bahsettiğiniz .res dosyası farklı bir şey. Üstteki mesajımda nasıl olacağına dair bilgi var.

Res dosyası : Bir map yaptınız. Mapınızın adı fy_darkbelle.bsp olsun. Hemen maps klasörüne bir fy_darkbelle.txt oluşturun içine adınızı falan yazın. Bu map serverda açılınca o yazılar görünecektir.
Ama darkbelle.wad oluşturdunuz karşı taraf bu dosyaya sahip olmadığı için map açılmıyor. Acı bir durum.

Hemen fy_darkbelle.res dosyamızı oluşturuyoruz. İçine sadece darkbelle.wad yazsak yetiyor. Ardından darkbelle.wad ile fy_darkbelle.bsp dosyalarımızı servere upload ediyoruz. Giren wad'ı da beraberinde indiriyor.

Yok ben ayrı bir sky kaplaması kullandım derseniz,

Kod:
darkbelle.wad
gfx/env/fullmoonbk.tga
gfx/env/fullmoondn.tga
gfx/env/fullmoonft.tga
gfx/env/fullmoonlf.tga
gfx/env/fullmoonrt.tga
gfx/env/fullmoonup.tga

Aynı şey müzik dosyaları için de geçerlidir.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı