CS 2 15 dolara seçkin almaya değer mi?

Protkan

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller. 15 dolar bütçem var normalde oyun alacaktım ancak aklıma seçkin almak takıldı. Haftalık kasa ve skin düşürme mevzusu yüzünden. 15 Dolar'a seçkin alırsam seçkin aldığım parayı kaç günde çıkartabilirim? Ya da aylık kaç dolarlık kasa düşürebilirim?

Değer hocam sadece 2 haftada 2+2 dolar toplam 4 dolarlık kasa düşürdüm. Şans işi biraz, oyunu seviyorsan hem sevdiğin oyunu oynuyorsun hem de ekstra kazanç elde ediyorsun daha ne olsun?

Herkese iyi sosyaller. 15 dolar bütçem var normalde oyun alacaktım ancak aklıma seçkin almak takıldı. Haftalık kasa ve skin düşürme mevzusu yüzünden. 15 Dolar'a seçkin alırsam seçkin aldığım parayı kaç günde çıkartabilirim? Ya da aylık kaç dolarlık kasa düşürebilirim?

Hocam şansına göre kaç dolarlık olduğu değişir, 4 5 ayda 15 doları çıkarırsın diye biliyorum. Hile olayı için alıyorsan değmez bence, face it gir direkt.

Oyun al geç ne uğraşacaksın. Bu skin mevzusu yüzünden almayı düşünüyorsan bir yerden sonra oyuna girip kasa bile düşüresin gelmiyor. Oynayacaksan al. Ayda 4 kasa düşürebiliyorsun maksimum.

Hocam şansına göre kaç dolarlık olduğu değişir, 4 5 ayda 15 doları çıkarırsın diye biliyorum. Hile olayı için alıyorsan değmez bence, face it gir direkt.

FACEIT'te seçkin istiyor artık.

Düzenli oynayacaksan rahatlıkla alabilirsin, zaten düşen kasalardan parayı bir şekilde çıkartırsın. Yalnız, oyun hater ve hile dolu, yani çoluk çocukla muhatap oluyorsun. Ben bıraktım, bir yerden sonra kanser etti. Gereksiz stres bu oyun, açıp Witcher'da boş boş at sür, daha iyi.

Anladım hocam, çok saçma ya. Ücretsiz oyunu oynamak için 500 TL veriyoruz ve bunu çözemiyorlar.

Hocam çünkü, FACEIT'te artık smurf olayı çok arttı. Yeni hesap açan 10 Seviye'ler geliyor yeni çıkan oyuncuların karşısına böyle yapmaları full FACEIT oynayan ve FACEIT'e geçmeyi düşünen insanlar için iyi aslında. Bir kez 15 dolar veriyorsun ama emin ol 1 haftada parasını çıkarırsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı