CS 2 çıktığında Valorant'ın çöküşe geçeceği gerçeği

Kaçınılmaz gerçek. Valorant'a yatırmayı düşündüğünüz paraları yatırırken tekrar düşünün derim. CS 2'nin şu an sağlam bir Hype'ı var ve Valorant'ın şu zamanlarda popülaritesi biraz daha az bence. Eğer ki CS 2 sağlam çıkarsa Valorant büyük bir düşüşe uğrayacağını düşünüyorum.
Riot oyunlarını sağlam yapıyor. Lol bile çok eski olmasına rağmen günümüzde halen oynanıyor. Valorant kitlesi de çok fazla. Çok oyuncu kaybı olmaz.
 
CS 2 diye bir şey çıkmayacak. Valve sadece reklam stratejisi ile ağustos 2022'de hazırlanmış Source 2 oyun motorunu aktif edecek.
Zaten oyun olmayacak güncelleme ile CS S2 olacak.
 
Bu her yeni çıkan oyun için söylenen klişe söz değil mi? 😃 Valorant o kadar kolay çökmez kaldı ki iki oyun da birbirinden çok farklı oyunlar.
İkisi de FPS oyunu değil mi kankam. Tabi ki farklar var ama öyle aman aman bir fark yok yani.
Ben ikisinin de kafa kafaya gideceğine inanıyorum.
Eski CS oyun motorunun şu an bile Valorant'la kafa kafaya gittiğini düşünürsek. Yeni çıkacak oyun motorla artık kafa kafaya değilde önden gideceğini düşünüyorum.
 
Valorant'ın arkasında yılların firması Riot var kolay kolay çökebilecek bir oyun değil. Şu an aşırı derecede hype'landı fakat ne geleceği bile belli değil. Sadece beklentiler içerisinde herkes ilk haftalar falan aşırı derecede millet ah uf falan yapar ondan sonra her iki oyunda kitlesinde devam eder.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı