CS 2 çıktığında Valorant'ın çöküşe geçeceği gerçeği

Arkadaşlar CS:GO'daki skinler CS 2 de kullanılabilecek mi? Skinleri satmalı mıyım, bilgi verirseniz sevinirim.

CS:GO'ya sadece güncelleme gelecek o yüzden CS 2 ayrı bir oyun olmayacak. CS:GO üzerine ekleme optimizasyon vs falan içeren bir güncelleme. Skinler kullanılabilir, satmana gerek yok. Üstelik çok iyi görünüyor skinlerin detayları. Ben çok beğendim.
 
En büyük korkum Source 2'nin balon olarak çıkması. Umarım hatalı bir güncelleme olmaz. Valorant'ın artık kemik kitlesi oluştu. Bundan dolayı daha biteceğini düşünmüyorum. Zaten Valorant'ı CS'den ayıran önemli özellik farklı skillere sahip karakterler olması. O yüzden ikisi de aynı anda oynanmaya devam eder.
 
Valorant beta sürecinden biraz sonra pisliğe sardı zaten bence. İğrenç bir eşleştirme sistemi, girince çıkması imkansız elo hell mevzusu vs. hatta elo hell iyi oynasanız bile düşüyorsunuz çünkü direk ranklar sıkıntılı. Kendi adıma konuşayım ben rankıma göre iyi oynuyordum. Oyunu gümüş 2 de bıraktım. Bıraktığım rankta son maçtaki skorum 39 3 13 gibi bir şey. Siz ne kadar oynarsanız oynayın düzgün derecelenmeyen oyuncular yüzünden düşebilirsiniz. O yazdığım maçta ben rank düştüm. O günden beri Max 2 maç agalarla falan atmışımdır. PC kısmını bilmiyorum ama mobil için Wild Rift'te de var biraz bu olay sanki. Wild Rift'te çünkü bir Win bir Win'dir. Valorant gibi kp sistemi yok. Orada da iyi oynadığımı düşünüyorum. Riot'un oyunlarında tek beğenmediğim şey bu rütbeleme olayı sanırsam.

Elo sistemi bence de kotu ama gumus gibi bir rutbede etki edecegini sanmiyorum dusuk eloda kaybetmek gercekten zor. CS'den gectigimde gumus baslamistim plata kadar bende 25-35 arasi vuruyordum takim kotu olsa da kazanabiliyoduk. Zaten fazla vurdugun icin mmrin yukseliyor kaybettiginin kat kat fazlasini kazaniyorsun 2 rank birden atliyorsun. Eger duzenli olarak vurabiliyosan aimine guveniyosan kitle duellocu takima soyle suraya giricez smoke flash vs sen de cok rahat cikarsin gumusten
 
Sanki skiller zormuş gibi konuşmuşsun bir de :D İpadden smoke atıyorsun birader neyi kastın bu kadar, 5 yaşındaki bebeye ver pcyi ulti atar rahat atar. İki skill eklediler diye oyun farklı bir oyun olmuyor. CS'nin en sevilen modlarından biri demişsin ama CS'nin başından beridir mantığı ve ana modu aynı. Bak R6'ya muazzam özgün oyun, o da 5v5 ama CS çakması falan değil. Neyse bu kadar yazışmaya değecek bir oyun değil Valorant, iyi forumlar.
O sırada R6'nın oyun fikri CS'nin yapımcısının bulmuş olduğu gerçeği...
 
Komik. Valorant'ın en aktif sunucusu Türkiye sunucusu sebep belli. İnsanların sistemleri yetersiz, oyun free to play sizce bu insanları Source 2 ne ilgilendiriyor? Çıksa ve bedava olsa bile yine oynayamayacaklar. Avrupa'da ve ya başka ülkelere kıyasla Türkiye'de Valorant çok fazla oynanıyor diğer ülkelerdeki insanlar vizyon sahibi seçenekleri değerlendiriyor.

Point Blank oynanır, marketten %+10, %+25 gibi çeşit çeşit ek hasar veren mermileri gerçek para ile alırsın zevk verir ama Valorant oynanmaz oyun benim gözümde öyle bir seviyede
 
Ben öyle düşünmüyorum CS bir daha eski popülaritesine ulaşamaz gibi sadece ilk 3 gün patlar sonra yine azalır oyuncu sayısı.

Dostum eski popüleritesine ulaşamaz diyorsun ama adamlar birkaç ay önce hem Steam'in hem kendilerinin oynanma rekorunu kırdılar ve hala Steam de top 1 de CS:GO var ben piyasanın sallanacağını ve oyuna olan rağbetin uzun sure devam edecegini dusunuyorum. Kendimden biliyorum bizim gibi kemik kitle döner dolaşır yine CS oynar.
 
Buradaki tüm arkadaşlar TR serveri dışında ne oynanıyor diye bakmıyor mu? CS:GO Steam'in en çok oynanan oyunu her gün yeni rekor kırıyor Amerika ve Avrupa'da daha popüler, Valorant Türkiye'de çok popüler ve hala CS:GO skinleri binlerce TL'ye satılıyor.

Hiç oynanmıyor demiş miyim?

CS eski popületiresine ulaşamaz demişsin her gün daha da artıyor.
 
Son düzenleme:
Kaçınılmaz gerçek. Valorant'a yatırmayı düşündüğünüz paraları yatırırken tekrar düşünün derim. CS 2'nin şu an sağlam bir Hype'ı var ve Valorant'ın şu zamanlarda popülaritesi biraz daha az bence. Eğer ki CS 2 sağlam çıkarsa Valorant büyük bir düşüşe uğrayacağını düşünüyorum.
Kanka kusura bakma ama çok boş bir idda olmuş, iki oyunun da kitlesi farklı tarzda fps oyunu seviyor, ha en fazla cs deki hilelerden sıkılıp valorant geçen küçücük bir tayfa geri döner oyuna o kadar
 

Geri
Yukarı