CS 2 çok parlak ve renkli

586539

Centipat
Arkadaşlar CS 2 oynama fırsatı buldum fakat oyun gereksiz derecede renkli ve parlak. CS:GO oynarken atmosferin ciddiyeti, gerçekçiliği vardı. Sanki biraz animecileri, RGB severleri toplamaya çalışmışlar gibi buldum. Tıpkı yeni Mortal Kombat 1'deki gibi beğenmediğim tonlarda ve ciddiyetsiz bir görünümde olmuş. Sizin de görüşlerinizi dinlemek isterim. Oyunun ciddi atmosferi gitmiş gibi :(

Arkadaşlar CS 2 oynama fırsatı buldum fakat oyun gereksiz derecede renkli ve parlak. CS:GO oynarken atmosferin ciddiyeti, gerçekçiliği vardı. Sanki biraz animecileri, RGB severleri toplamaya çalışmışlar gibi buldum. Tıpkı yeni Mortal Kombat 1'deki gibi beğenmediğim tonlarda ve ciddiyetsiz bir görünümde olmuş. Sizin de görüşlerinizi dinlemek isterim. Oyunun ciddi atmosferi gitmiş gibi :(

Begenmediyseniz bana verebilirsiniz.

Açıkçası ben beğendim, animeci ve RGB sevenlerle ne alakası var bilmiyorum, ikisini de hiç sevmememe rağmen oyunun renkleri çok hoşuma gitti. Oyun sadece daha parlak, daha canlı. Bununla animeci ve RGB severleri toplamaya çalışmalarını nereden bağdaştırdınız anlayamadım. Ayarlardan parlaklığı kısıp eski oyunun görüntüsüne yakın bir görüntü elde edebilirsiniz.

Bende öyle düşünüyorum. Görüşünüz için teşekkürler. Belki grafik ayarlarından biraz olsun düzeltilebilir olacak.

Katılmıyorum. Gayet güzel. Beğenmeyen oynamayabilir.

Arkadaşlar CS 2 oynama fırsatı buldum fakat oyun gereksiz derecede renkli ve parlak. CS:GO oynarken atmosferin ciddiyeti, gerçekçiliği vardı.
Source 1 gerçekci ve ciddi bir ortam yaratmak için çok iyi bir motordu.

Valorant gibi daha az gerçekci oyunların talep görmesi CS2'yi etkilemiş görünüyor.

Source 1 gerçekçi ve ciddi bir ortam yaratmak için çok iyi bir motordu.

Valorant gibi daha az gerçekçi oyunların talep görmesi CS2'yi etkilemiş görünüyor.

Hocam daha az gerçekçi derken, oyunun grafiklerini görmediniz sanırım. FPS oyunu değil de hikayeli bir oyun kadar gerçekçi olmuş grafikler. Sadece renkler daha canlı, daha parlak. Bunu da oyun ayarlarından parlaklık ayarını kısarak eski haline benzetebiliyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı