CS 2 deneyimim ve düşüncelerim

Ben gayet beğendim açıkçası. Valorant'a "Oo, harika bir oyun!" diyebilecekler burada CS2 grafiklerine çocuksu diyor. CSGO evet tam bir savaş oyunuydu, hissiyatı yaşatıyordu, benim yıllardır oynadığım tek oyundur hatta kendisi, böyle bir güncelleme gerekliydi. Kendi kitlesinden dışarı çıkamıyordu ve güncel gözükmüyordu. Şimdi ise genel bir sektöre açılış yaptılar. Herkese hitap eden ve halen özünü yaşatan bir oyun. Henüz CS2 erişimim olmadı ama gördüğüm kadarıyla abartıldığı kadar hüsran değil. Aksi takdirde CS2 gelmese oyuncuların CSGO'yu unutması bir kenara, bu Valve'in güzel bir gelir kaynağı. Kasa satıyorlar, satılan eşyalardan komisyon alıyorlar gibi. Akışına bırakın, CSGO'yu bile oynamayacak olanlar CS2'ye sırf laf etmek için etmesin rica ediyorum.

Ben gayet beğendim açıkçası. Valorant'a "oo, harika bir oyun!" diyebilecekler burada CS2 grafiklerine çocuksu diyor. CS:GO evet tam bir savaş oyunuydu, hissiyatı yaşatıyordu, benim yıllardır oynadığım tek oyundur hatta kendisi, böyle bir güncelleme gerekliydi. Kendi kitlesinden dışarı çıkamıyordu ve güncel gözükmüyordu. Şimdi ise genel bir sektöre açılış yaptılar. Herkese hitap eden ve halen özünü yaşatan bir oyun. Henüz CS2 erişimim olmadı ama gördüğüm kadarıyla abartıldığı kadar hüsran değil. Aksi takdirde CS2 gelmese oyuncuların CS:GO'yu unutması bir kenara, bu Valve'in güzel bir gelir kaynağı. Kasa satıyorlar, satılan eşyalardan komisyon alıyorlar gibi. Akışına bırakın, CS:GO'yu bile oynamayacak olanlar CS2'ye sırf laf etmek için etmesin rica ediyorum.

Ben katılmıyorum dediklerine bence gayet iyi ve güzeldi CS:GO sadece tickrate lazımdı bir de ufak gölgelendirme adamlar bombaya skin getirecek daha büyük saçmalık olamaz.

CS:GO'yu bile oynamayacak olanlar CS2'ye sırf laf etmek için etmesin rica ediyorum.

Bunu bana dediysen emin olmadığım için yine de koyayım başka hesaptada ortalama 1 k saatim mevcut.

1690103811315.png

Kendi adınıza konuşun ben grafikleri yüksekte oynamayı çok seviyorum. 4:3 yaparak ta gözlerimi kanatmıyorum.

İnsanlar kazanarak rank atlayarak eğleniyor 4:3 dede kimsenin gözü kanayacak kadar kötü değil 16:9 en düşük ayarlarda oynuyorum sistemim yetsede rekabetçi Online oyunlar düşük ayarlarda oynanır ha Silver'dan çıkmamıyorum zaten diyorsan o zaman kafana göre ayar yaparak doğru yapıyorsun.

Hayır tünellerde vs bir ufak ışıklandırma şarttı evet ama oyunu tamamen böyle değiştirip renklendirmek aşırı saçma zaten millet Valorant'yu neden sevmiyordu gerçekçi değil bir çizgisi var ama saçma derecede değişmiş hissiyatı bile ben bugün CS arkadaşlarımın 10una izlettim hepsi global suprem oyuncular hiçbiride beğenmedi yani kimse beğenmez demiyorum kişisel zevk meslesi ama rekabetçi oyun için gereksiz bir değişim bu.
Hocam global vs. olmakla alakası yok bu durumun. Rank olarak yüksek olmak zevkleri etkilemiyor sonuçta. Herkesin zevki farkı. Tabi bir kişinin o kadar CS:GO oynayıp ta CS2'yi beğenmemesi gayet normal, sonuçta farklı bir deneyim hemen hemen alışmayabilir veya ilk başta sevilmeyebilir. Tabi CS2'nin hiçbir sıkıntısı yok demiyorum ben ama garip/çocuksu gelmesi ilk başta gayet normal.

Ben katılmıyorum dediklerine bence gayet iyi ve güzeldi CS:GO sadece tickrate lazımdı bir de ufak gölgelendirme adamlar bombaya skin getirecek daha büyük saçmalık olamaz.
Yazdığım yorumda bahsettim zaten. CSGO'yu kendi kitlesi zaten seviyor ve oynuyordu ama yeni oyunculara çok açık değildi. Bir süre sonra yavaş yavaş oyuncu sayısı yine azalmaya devam edecekti, ta ki unutulana kadar. En seveni bile aktiflik olmadığı için bırakmak zorunda kalabilirdi. CS2'nin güncel bir yapım ve yeni oyun motoruyla gelmesi çok büyük önem ve artı. Daha oyun çıkmadı bile, sadece önden gösteriliyor sınırlı test ile. Herkese açıldıktan sonra da tamamen herkesin sevebileceği hale gelene kadar da CSGO da oynanabilir olur CS2 de betadan çıkmaz. Bu kadar basit. Valve işini bilmeyen bir firma değil, ne yaptığını bilerek ilerler. Şimdilik kötü gördüğünüz şeyleri raporlamanız için de bir mail adresleri var, oraya iletin. Talepleri değerlendiriyorlar.

CS'de 5000 saati olan biri olarak bende beğenmedim. Hatta hiç beğenmedim. Silah menüsü Valorant gibi olmuş b-2-5 b-5-2 gibisinden kullanmaya çok alışıktık. Grafikler gereksiz yükselmiş FPS yarı yarıya düşüyor. Keşke aynı oyuna sub-tick getirip yeni anti cheat getirselerdi. Daha güzel olurdu.

Tamam kanka. 3/20/5 giden maçında başarılar.
16:9'a olan bu garez nereden? Ben şahsen her çözünürlükte oynayabiliyorum, rank kasarken tabii 4:3. Elbette artıları büyük ve iyi bir maç için önerilen 4:3 olabilir. Ancak 4:3 yaptığınız anda profesyonele dönüşmüyorsunuz.

16:9'a olan bu garez nereden? Ben şahsen her çözünürlükte oynayabiliyorum, rank kasarken tabii 4:3. Elbette artıları büyük ve iyi bir maç için önerilen 4:3 olabilir. Ancak 4:3 yaptığınız anda profesyonele dönüşmüyorsunuz.
Hayatında kaç saat CS oynadın çok merak ediyorum. Şöyle şeyler yazan birinin 100 saatten fazla oynadığını sanmıyorum. 16:9 neden oynanmadığını soruyorsun daha :D Adamları ekranda daha geniş görmek varken sen git kardeşim küçücük adamı ekranda vurmaya çalış. Bir de bilmiş bilmiş yazıyor :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı