CS 2, Dust 2'de en iyi Crosshair rengi hangisidir?

Rain1

Picopat
Katılım
20 Ekim 2023
Mesajlar
486
Son günlerde sürekli farklı Crosshair şekilleri deniyorum. Aslında denediklerim genelde birbirine benziyor ama çok küçük açılarla değişiklerini deniyorum en iyi performans için. Mesela Crosshair genişliği gibi. Sadece renk olayında kararsız kaldım. Genelde Dust 2 oynadığım için ona en uygunu arıyorum. Yeşil de yapsam oluyor, turkuaz da oluyor hatta en son beyaz denedim o da oluyor. Sizce aralarından bu haritaya en uygun renk hangisi? Kişisel bir soru ama belki çoğunluk tek bir renk oynuyordur bu haritaya özel.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çoğunluğa göre oyun şeklinizi şekillendirmeniz çok yanlış. Tek tek deneyin tüm renkleri en rahat ettiğinizi seçin. Memnun olmazsanız nişangahın etrafındaki siyahlığı arttırın.
 
Kırmızı veya koyu mavi en iyisidir Dust 2 sarı tonlarında olduğu için kırmızıyla fazlasıyla rahat edebilirsin, parlak ve çok açık renkler kullanmamaya çalış.

Tavsiye: r_fullscreen_gamma 3 komutunu kullanırsan fazlasıyla rahatlarsın daha koyu renk tonlarına geçiyor oyun.
 
Haritalar hangi renkteyse o renklerin zıttını kullanırsanız daha rahat edersiniz.Örneğin harita beyaz ağırlıklı ise Siyah kullanın .
 
CS:GO hatta 1.6'dan beri turkuaz rengi kullanıyordum. Fakat CS2 de bende deneyerek pembe gibi bir renge geçtim ( bence CS 2 de corss rengi pembe olmalı ) :D
 
Kırmızı veya koyu mavi en iyisidir Dust 2 sarı tonlarında olduğu için kırmızıyla fazlasıyla rahat edebilirsin, parlak ve çok açık renkler kullanmamaya çalış.

Tavsiye: R_fullscreen_gamma 3 komutunu kullanırsan fazlasıyla rahatlarsın daha koyu renk tonlarına geçiyor oyun.

Memnun olmayan olursa bu ayarın orijinal ayarını atayım bende.

r_fullscreen_gamma 1.857004
 

Geri
Yukarı