CS 2 için 10 bin TL'ye sistem önerisi

Bütçe
10.000

İsmailBeyyy

Hectopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar, başlıkta da yazdığım gibi 10-12.5k gibi bir bütçe ile Counter-Strike 2, LoL Minecraft ve birkaç basit oyun oynayabileceğim bir sistem dizmeyi düşünüyorum, ancak bu konularda pek bir bilgim yok yardımcı olabilir misiniz önerileriniz var mı? Yoksa internet kafeye gitmekten batacağım da:D

Tavsiyem bence şuan 10k'ya falan sistem toplama. Şuan 10k'ya toplayacağın sistem seni çok az süre idare edecektir. 5000 serisi ekran kartları çıktığında 3000-4000 serisi ekran kartlarının fiyatı düşebilir. Şuan sen sadece Minecraft, LoL gibi oyunlar oynuyorsun ve onları sonsuza kadar oynayabilirmiş gibi hissediyorsun. Hayır kesinlikle bu oyunlardan bir süre sonra sıkılacaksın ve şuan 10k'ya alacağın sistem büyük ihtimal başka oyunları oynamak istediğinde yetmeyecektir.
Ben şuan doğru düzgün bir sistem toplamak için minimum 20k'ya ihtiyaç olunduğunu düşünüyorum. Arada sırada 17-18k'ya da sistemler düşüyor geçenlerde düşmüştü mağazaya özel 4060'lı sistemler ama çok nadir oluyor.

Tavsiyem bence şuan 10k'ya falan sistem toplama. Şuan 10k'ya toplayacağın sistem seni çok az süre idare edecektir. 5000 serisi ekran kartları çıktığında 3000-4000 serisi ekran kartlarının fiyatı düşebilir. Şuan sen sadece Minecraft, LoL gibi oyunlar oynuyorsun ve onları sonsuza kadar oynayabilirmiş gibi hissediyorsun. Hayır kesinlikle bu oyunlardan bir süre sonra sıkılacaksın ve şuan 10k'ya alacağın sistem büyük ihtimal başka oyunları oynamak istediğinde yetmeyecektir.
Ben şuan doğru düzgün bir sistem toplamak için minimum 20k'ya ihtiyaç olunduğunu düşünüyorum. Arada sırada 17-18k'ya da sistemler düşüyor geçenlerde düşmüştü mağazaya özel 4060'lı sistemler ama çok nadir oluyor.
Sağolasın hocam tavsiye için 20kya doğru adım adım gidicez o zaman🫡 Zaman ayırıp detaylıca bilgilendirdiğin içinde ayriyetten teşekkürler kankam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sağolasın hocam bunada bakacağım🐺 teşekkürler tekrardan bepinize

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı