CS 2 için skin önerisi

Yanlış yönlendirme olmasın, sadece tahminimiz söylüyorum. Bir oylamada en iyi AK-47 silahı sorulduğunda insanlar anubisin lejyonunu seçmişlerdi. Ayrıca CS 2 grafikleri ve ışıklar gelistirelecegi için Anubisin Lejyonu mantıklı bir seçim olabilir .

Ben de Ice coaled ve Legion of anubis arasında kaldım. Tavsiyeniz var mı?
CS 2 için, yatırım maksatlı almak istiyorum. Parlama, ışıma vb. sebeplerden dolayı daha değerleneceği söyleniyor.

Bence Ice Coaled alın bende anubis ile aralarında kalmıştın ve Ice Coaled'i seçtim. İce coaled hem şık gözüküyor hem de birkaç güzel stickerda yapıştırsanız çok güzel oluyor.

Ben de iki skin arasında kalıp anubisi seçtim. Ice coaled da güzel skin fakat Anubisin mitik ve gizemli tasarımı beni çeken yanı oldu. Oyun içi de gayet güzel duruyor.

Anubis, Neon Revolution, Leet Museo, Nightwish, Wasteland Rebel, Asiimov bakabilirsiniz.

Fikir vermesi için yazdım bunları. Anubis hariç düşük floatlar için bulabilirsiniz. Sizin için anubis uygun gibi.
Hocam bu float olayı tam olarak nedir . Fabrikadan yeni çıkan veya görevde kullanılmış gibi bir terim değil herhalde. Bende yatırım amaçlı bir ak almayı düşünüyorum 200-250 civarı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı