CS 2 nasıl bir oyun?

Sizce CS:GO 2 nasıl bir oyundur?
Çünkü sadece Remastered gibi bir şey.
Oynadım. Vuruş hissiyatı ve sisleri geliştirilmiş, vulkan ile çalışan (bence Linuxdan ötürü kazandı bunu), eskisinden daha ağır(normalde 1080 ile aldığım FPS değerini 768le aldım, üzücü), nişan almanın daha kolay ve daha zevkli hissiyat veren, insanı daha çok içeri sokan bir Valve ürünü. Başarıların devamını dilerim fakat az şu grafikleri optimize edin be. 768P ile kör oluyorum.

CS 2 şu anlık sub tick, yenilenmiş grafikler, yeni smoke sistemi gibi özelliklerle geldi ama herkes şunu sanıyor güncellemeler bu kadar değil daha yeni bir oyun motoru demek kullanımı daha kolay demektir yani oyuna daha sık güncelleme gelecek daha rahat geliştirilecek. ( yenilenen ses sistemini unutmuşum)

Bildiğim kadarıyla oyun motoru değişti, bu da demek oluyor ki ileride yapılacak her türlü geliştirmenin temeli atılmış. Bununla birlikte aslında tüm büyük iş yapılmış oluyor çünkü oyunu yeni bir oyun motoruna geçirdiler.

Artık oyunun temeli sağlam olduğu için ileride istedikleri şeyleri daha rahat yapabileceklerdir bana göre, bu da zamanla belli olacak. Şu an ki gördüğüm beta hali ile gayet iyi olmuş.

CS:GO'yu eşsiz kılan spray ve aim mekaniği. CS2 güncellemesiyle bu ikisine dokunmamışlar. Grafik iyileştirmeleri ufak ek özellikler ve el bombalarındaki köklü değişiklik. Ha bir de en önemli olay tick rate dediğimiz olayı çözmüşler. CS oynayanlar çok iyi bilir "sıktım ölmedi abi!" problemini çözmüş adamlar. Kısacası dışarıdan bakıldığında sadece grafik iyileştirilmesi yapılmış gibi dursa da arkaplanda teknik açıdan büyük değişikliler var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı