CS 2 oynanırken yüksek ping değerleri almak

yaşar yiğit

Hectopat
Daha fazla  
CS 2 yüksek ping sorunu. İnternete bir ben bağlıyım sürekli yükselip düşüyor. Bazen oyun akıyor ama ping o kadar anlamsız hale geliyor ki hareketsiz kalıyorum.

Adsız.png

Evde interneti kullandığın kişilerden kaynaklı olabilir kullandığın operatörden olabilir oyunda maximum ping aralığın yüksek olduğu için uzak sunuculara bağlanıyor olabilirsin bu sorunlardan hangisine sahip olup olmadığına bakıp tekrar yazarsan yardımcı olabiliriz :)

Evde interneti kullandığın kişilerden kaynaklı olabilir kullandığın operatörden olabilir oyunda maximum ping aralığın yüksek olduğu için uzak sunuculara bağlanıyor olabilirsin bu sorunlardan hangisine sahip olup olmadığına bakıp tekrar yazarsan yardımcı olabiliriz :)

Ping aralığını 150'den 76ya düşürdüm.

Hangi firmayı kullanıyorsun kablolumu kablosuzmu oynuyorsun paketin kaça kaç Speedtest sitesinden hız testi yapar mısın?

Türk Telekom 16MB kablolu.

sadasd.png

Ping aralığını 150'den 76ya düşürdüm.

Türk Telekom 16MB kablolu.

Eki Görüntüle 2134781

İnternetin sanırım ADSL, bunu VDSL'e çevirme imkanın varsa çevir en azından daha düzgün internet altyapısı sağlar ve anladığım kadarıyla kutuya da uzak bir noktada olabilirsin kutuyla aranda 10 ping biraz yüksek duruyor testlerini Cloudflare'den yaparsan daha detaylı görebilirsin.

Şu siteden altyapı sorgulaması yapar mısın goknet altyapı sorgulama.
Cok mantıklı uzaklık değeri yakın değerler olsa da yine tahminleri sağlam kendi adresime baktırdım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı