CS 2 seckin almak mantikli mi?

yusuf_emir_cnd

Hectopat
Daha fazla  
Normalde CS oynamiyorum fakat her hafta kasa düşürüp para kazanma mantığı hoşuma gitti. Ortalama verdiğim parayı ne kadar sürede geri alırım? Seviye atlamak için günde kaç saat oynamam gerekiyor? Seçkinin indirime girme ihtimali var mı?

Normalde CS oynamiyorum fakat her hafta kasa düşürüp para kazanma mantığı hoşuma gitti. Ortalama verdiğim parayı ne kadar sürede geri alırım? Seviye atlamak için günde kaç saat oynamam gerekiyor? Seçkinin indirime girme ihtimali var mı?

1- Kasa çıkararak parayı çıkarman değişir 15$ tahmini 2-3 aya fiyatı çıkabilir şans biraz.
2- seviye 1 günde de atlanır 3-4 ranked a atlarsın
3- Seçkin indirime girmez.

Komisyon hariç ayda 4 kasa düşürürsen ortalama 3.2 dolar civarı ediyor (ucuz pahalı olanlar karışık). Seçkin 15 dolar yani 5-6 aya çıkarırsın parasını. Ama gerçek hayatta o parayı istiyorsan daha fazla oynaman lazım çünkü başka sitelerde skinler ucuza satılıyor.

Komisyon hariç ayda 4 kasa düşürürsen ortalama 3.2 dolar civarı ediyor (ucuz pahalı olanlar karışık). Seçkin 15 dolar yani 5-6 aya çıkarırsın parasını. Ama gerçek hayatta o parayı istiyorsan daha fazla oynaman lazım çünkü başka sitelerde skinler ucuza satılıyor.

Gercek hayatta istemiyorum hocam oradan çıkardığım parayla oyun alma planım var.

Hocam eger severek oynuyorsan al seciye atlamak icin 3-4 seckin mac kazanman yeterli oluyor (yaklasik 3 saat). Verdigin parayi geri almak isi ise nerdeyse sans isi benim arkadasima mesela 13 dolarlik skin cikti bazende 50 cent lik falan kasalar cikabiliyor ama en kötü ihtimal 1 yıla çıkarırsın. Ve seckin şu ana kadar hiç indirime girmedi bence girme ihtimalide yok.

Gercek hayatta istemiyorum hocam oradan çıkardığım parayla oyun alma planım var.
O zaman dediğim gibi 5-6 aya 15 doları çıkartıyorsun. Şansa göre pahalı kasa daha çok düşürürsen daha erken de çıkartabilirsin.

Seviye atlamak için iyi bir performans sergilerseniz ortalama 1,5 saat yeterlidir. Verdiği parayı tahmini 4 5 ayda geri alırsınız ama şanslıysanız sadece 1 ayda bile alıp üstüne kâr elde etme şansınız var. 4 5 ay genel kitleye hitap eden bir süre. Seçkin indirime girmez kolay kolay.

Hocam eger severek oynuyorsan al seciye atlamak icin 3-4 seckin Mac kazanman yeterli oluyor (yaklasik 3 saat). Verdigin parayi geri almak isi ise neredeyse sans isi benim arkadasima mesela 13 dolarlik skin cikti bazen de 50 centlik falan kasalar cikabiliyor ama en kötü ihtimal 1 yıla çıkarırsın. Ve seckin şu ana kadar hiç indirime girmedi bence girme ihtimalide yok.

Severek oynamayı bırak hiç oynamiyorum hocam Valorant geçmişim var biraz fakat pek severek oynadığım söylenemez bu tür oyunları sırf para kazanmak için alacağım yani alırsam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı