CS:GO Prime almak mantikli mi?

KEREMDEMR

Hectopat
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 1135g7
Meslek
öğrenci
CS:GO Prime almak planlarım arasına yoktu ama 200 saat oynayis süresince bir amacım olmadığını fark ettim ve 250 TL'lik Prime için para biriktirmeye başladım bugün de arkadaşım CS:GO Prime aldı 100 TL'lik envanterimi satip para atıp almak mantikli mi yoksa ucuzlar mi? 250 TL oyunlar için çok olmasam da benim için yüksek bir para amorti eder miyim? Ne zaman gibi bir sürede amorti ederim?

CS:GO Prime almak planlarım arasına yoktu ama 200 saat oynayis süresince bir amacım olmadığını fark ettim ve 250 TL'lik Prime için para biriktirmeye başladım bugün de arkadaşım CS:GO Prime aldı 100 TL'lik envanterimi satip para atıp almak mantikli mi yoksa ucuzlar mi? 250 TL oyunlar için çok olmasam da benim için yüksek bir para amorti eder miyim? Ne zaman gibi bir sürede amorti ederim?
hatta şu an oradan elde ettiğim paralarla oyun fiyatının %20 indirimiyle oyunu gönderme ticareti kovalıyorum.

İndirimde ne kadar oluyor?
Onu bilmiyorum hocam csgo'ya gelir mi o da belli değil ama indirim olsa %30'dan başlar bence.

Prime almak mantıklı her türlü parasını çıkartıyorsunuz her hafta kasa düşüyor birkaç aya parası çıkar üzerinede kazanmaya başlarsınız. (birkaç ay yazdım ama oynadığınız süreye bağlı daha kısada olabilir.)

Cevaplarınız için teşekkür ederim Nays kart ile alsam yüzde 20 cashback veriomuş onunla almayı planlıyorum CS 2 de artar büyük ihtimal zaten bende öyle düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı