CS 2'de alınan haksız ban

BERCOERDO

Hectopat
Merhaba. Benim Steam hesabım 7 yıllık ve açtığımdan beri csgo/cs2 oynuyorum. CS2 çıkmadan önce lem rankına kadar çıktım, FACEIT'te de 8. seviyeye kadar ulaştım. Ancak yaklaşık 1 haftadır rekabetçi oyun aradığım zaman bana oyun bulmuyordu ve sebebini de merak ediyordum. Bu gece saat 00.00 civarında can sıkkınlığından biraz basit eğlence oynamak istedim. Oyuna girdiğimde hiçbir sıkıntı çıkmadı ancak 5-10 dakika sonra beni oyundan attı ve oyun banı yediğimi gördüm. Detayları incelediğimde Overwatch Ban'ı yazıyor ama benim bilgisayarımda hiçbir 3. parti yazılım yok. Kendimden de çok eminim çünkü bu oyunu yıllardır oynuyorum. Sizce ban açılır mı?

hocam yaşadığınız durumun benzerini yaşadım. 4 gün oldu ne yapacağım bilmiyorum. Steam desteğe yazdım ama herhangi bir dönüş alamadım.

Hocam yaşadığınız durumun benzerini yaşadım. 4 gün oldu ne yapacağım bilmiyorum. Steam desteğe yazdım ama herhangi bir dönüş alamadım.

Zaten Steam destekten dönüş alamazsın. Benim 1 ay kadar bir süre sonra açılmıştı banım. Sebebi de aynı lobide olduğum bir insanın hileden banlanması sonucu beni oto banlamış tedbir olarak. Ama ben kesinlikle kimsenin lobisine girmemiştim o yüzden o tarafta da bir çelişki var. Senin şu an yapabileceğin tek şey beklemek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı