Emrecan9950
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Emlak Gayrimenkul
Hesabınızda herhangi bir aile üyesi var mı?
Herhangi bir aile üyesi yok.
Sis içinden falan head shot attıysanız ondan olabilir.
Yok hocam gayet normal oynadım hiç problem yoktu zaten 1 el girdim.
Öyle ban yeniyor olsa benim 200. hesapta falandım. Ya hile açmıştır ya da hatadan dolayı yemiştir 2. seçenek 1 sene içerisinde kalkar genelde.
Hile yok kanka oyun zevkimi niye çöp edeyim resmen saçmalık şu an anlamış değilim ban yememin sebebini değişik vallahi daha kalkmadı kısmet artık.
Hile açsam buraya konu açmazdım zaten haksız VAC ban diye.
Benim de hesabım bu şekilde VAC ban yedi. Fakat ben Arma 3 DLC kendim indirdim ondan olabileceğini düşünüyorum. Ticket atabilirsin ama %85 ihtimal ile hesabın açılmaz.
Vallahi hocam 1900 küsur saat 3bin TL'lik envanter çöp oldu şu an emek olduğu için uğraşıyorum yoksa gram umurumda olmaz yeni hesap alırım ama bu saçma yani VAC ban yememem gerekirdi hile vs 3.taraf yazılım denen bir şey yok bilgisayarım da daha öncesinde de hiç açmadım açmayı da denemedim hafta da 1 girerim zaten CS'ye keyif yapmak zaman geçirmek için
Böyle bir olayla karşılaşmam sinirimi bozdu.
Bir sürücü güncellemesi yüzünden benim arkadaşımda VAC yemişti. Ertesi sabah banı açıldı. Eğer o tarz bir durum varsa ban açılır. Ticket at.
Sürücü güncellemesini yapmadım daha.
Ticket aç.
Ticketta attım ama ne dönen var ne bir şey sanırım patladım
Güncelleme: Ticket attım bu durumu açıklayarak ardından tabii biraz zaman geçti şu an da hesabımın VAC banını açmışlar şimdi baktım açılmış haksız ban demek ki açılıyormuş.
Son düzenleme: