CS 2'de alınan haksız ban

BERCOERDO

Hectopat
Merhaba. Benim Steam hesabım 7 yıllık ve açtığımdan beri csgo/cs2 oynuyorum. CS2 çıkmadan önce lem rankına kadar çıktım, FACEIT'te de 8. seviyeye kadar ulaştım. Ancak yaklaşık 1 haftadır rekabetçi oyun aradığım zaman bana oyun bulmuyordu ve sebebini de merak ediyordum. Bu gece saat 00.00 civarında can sıkkınlığından biraz basit eğlence oynamak istedim. Oyuna girdiğimde hiçbir sıkıntı çıkmadı ancak 5-10 dakika sonra beni oyundan attı ve oyun banı yediğimi gördüm. Detayları incelediğimde Overwatch Ban'ı yazıyor ama benim bilgisayarımda hiçbir 3. parti yazılım yok. Kendimden de çok eminim çünkü bu oyunu yıllardır oynuyorum. Sizce ban açılır mı?

Maalesef tamamen ucu kapalı ban sistemleri var itiraz edemiyorsun. Muhtemelen bilmeden yüklediğin bir yazılımdan otomatik yedin veya şu ekran kartı olayı var ya o da sana dokunmuş olabilir.

Kartın AMD ise bir ayar açınca VAC atıyordu ondan yemiş olabilirsin.

Yapacak bir şey yok maalesef.

Ekran kartım NVIDIA. Böyle bir şey olamaz nasıl bu kadar kolay gidebiliyor hesap

Konuyla ilgilenen arkadaşlara steam profilimi atayım https://steamcommunity.com/profiles/76561198301931974/

Ayrıca son oynadığım oyunu da atayım: steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-Zm4Z5-Raq6T-jfj4p-jhht2-seYfE

Gerçekten çok üzüldüm hala daha anlayamadım neden böyle olduğunu.

Arkadaşlar lütfen bir şey söyleyin de içim rahatlasın neredeyse 2 gün olacak hala düşünüyorum. Desteğe yazdım bana ekteki dönüşü sağladılar ama içim rahat etmiyor. Boşu yere hesabım gitsin istemiyorum. Arkadaşlarıma sordum bazıları senin hesabı sıraya alırlar 1 yıl bile sürebilir falan diyor. Böyle bir şey olur mu?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-11-24 175838.png
    Ekran görüntüsü 2023-11-24 175838.png
    14,6 KB · Görüntüleme: 110
Son düzenleme:
CS 2 için haksız ban konusu can sıkıcı. Ben de hesabıma para yatırıyorum ve umarım bir gün haksız bir VAC ban söz konusu olmaz. Forumda çoğunluk VAC haksız ban atmaz diyor ve ben de onlara güveniyorum. Geçen oyundayken oyunu masaüstüne indirdim ve yanlışlıkla VLC programına tıkladım ve onda bile şüphe ettim bir sorun olur mu diye ve araştırdım sonra. Bir de CS 2 açıkken başka program ile işlemci ve ekran kartı sıcaklığı ölçüyorum ama bu şekilde VAC ban söz konusu olmaz yazmışlar. Sizin ban da eğer haksız ise umarım açılır.

CS 2 için haksız ban konusu can sıkıcı. Ben de hesabıma para yatırıyorum ve umarım bir gün haksız bir VAC ban söz konusu olmaz. Forumda çoğunluk VAC haksız ban atmaz diyor ve ben de onlara güveniyorum. Geçen oyundayken oyunu masaüstüne indirdim ve yanlışlıkla VLC programına tıkladım ve onda bile şüphe ettim bir sorun olur mu diye ve araştırdım sonra. Bir de CS 2 açıkken başka program ile işlemci ve ekran kartı sıcaklığı ölçüyorum ama bu şekilde VAC ban söz konusu olmaz yazmışlar. Sizin ban da eğer haksız ise umarım açılır.

Teşekkürler hocam. Gerçekten hiçbir şey yapmadım ve yıllardır oynadığım bu oyunun bu hale gelmesi beni çok üzdü. 2 gündür bekliyorum açılmasını umarım bir an önce açılır.

Teşekkürler hocam. Gerçekten hiçbir şey yapmadım ve yıllardır oynadığım bu oyunun bu hale gelmesi beni çok üzdü. 2 gündür bekliyorum açılmasını umarım bir an önce açılır.
Üzücü durum. Ben de bu oyunu çok seviyorum ve beni mutlu ediyor bu yüzden yatırım yapmaya devam ediyorum yani mesela AK-47 | Asiimov veya İmparatoriçe, AWP | Karantinadan Kaçış gibi skinleri almak istiyorum. Şimdi düşünsene bu kadar para verip sonra haksız ban söz konusu olduğunu yani üzer bayağı. Senin de haksız ban ise forumdakilere göre banının açılması lazım ve umarım açılır.

Bilgisayarında şu programlar varsa dikkat et ayrıca. Ben mesela CCleaner kullanırdım eskiden ama CS listesinde olduğu için CS'ye başladığımdan beri kullanmıyorum. Birisi şöyle bir liste yazmış.

CCleaner.
PowerShell.
Cheat Engine.
IObit start menu 8.
DLL enjektörleri.
Hipervizörler.
Steam ıdler'ları.

Üzücü durum. Ben de bu oyunu çok seviyorum ve beni mutlu ediyor bu yüzden yatırım yapmaya devam ediyorum yani mesela AK-47 | Asiimov veya imparatoriçe, AWP | karantinadan kaçış gibi skinleri almak istiyorum. Şimdi düşünsene bu kadar para verip sonra haksız ban söz konusu olduğunu yani üzer bayağı. Senin de haksız ban ise forumdakilere göre banının açılması lazım ve umarım açılır.

Bilgisayarında şu programlar varsa dikkat et ayrıca. Ben mesela CCleaner kullanırdım eskiden ama CS listesinde olduğu için CS'ye başladığımdan beri kullanmıyorum. Birisi şöyle bir liste yazmış.

CCleaner.
PowerShell.
Cheat Engine.
IObit start menu 8.
DLL enjektörleri.
Hipervizörler.
Steam ıdler'ları.

Tünaydın hocam. Listedeki hiçbir program yüklü değil ve dediğiniz gibi gerçekten üzücü. 1000+ saat oynayıp böyle bir sonla karşılaşmak beni gerçekten çok üzüyor. Haksız yere banlandığıma adım gibi eminim ancak Valve bana güven vermiyor. CS2'de çok fazla haksız ban atılıyor ve azınlık olsa da mağduriyeti devam edenler var. Umarım hak yerini bulur.

Banım kalktı. Konuyu takip eden ve merak eden arkadaşlara duyrulur :)

Son düzenleme:
Tünaydın hocam. Listedeki hiçbir program yüklü değil ve dediğiniz gibi gerçekten üzücü. 1000+ saat oynayıp böyle bir sonla karşılaşmak beni gerçekten çok üzüyor. Haksız yere banlandığıma adım gibi eminim ancak Valve bana güven vermiyor. CS2'de çok fazla haksız ban atılıyor ve azınlık olsa da mağduriyeti devam edenler var. Umarım hak yerini bulur.

Banım kalktı. Konuyu takip eden ve merak eden arkadaşlara duyrulur :)

Bugün benim de başıma geldi tıpatıp aynısı yemin ederim ki hiçbir şey de yapmadımdı. Siz nasıl çözdünüz bir yere destek için yazdınız mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı