CS 2'de alınan haksız ban

BERCOERDO

Hectopat
Merhaba. Benim Steam hesabım 7 yıllık ve açtığımdan beri csgo/cs2 oynuyorum. CS2 çıkmadan önce lem rankına kadar çıktım, FACEIT'te de 8. seviyeye kadar ulaştım. Ancak yaklaşık 1 haftadır rekabetçi oyun aradığım zaman bana oyun bulmuyordu ve sebebini de merak ediyordum. Bu gece saat 00.00 civarında can sıkkınlığından biraz basit eğlence oynamak istedim. Oyuna girdiğimde hiçbir sıkıntı çıkmadı ancak 5-10 dakika sonra beni oyundan attı ve oyun banı yediğimi gördüm. Detayları incelediğimde Overwatch Ban'ı yazıyor ama benim bilgisayarımda hiçbir 3. parti yazılım yok. Kendimden de çok eminim çünkü bu oyunu yıllardır oynuyorum. Sizce ban açılır mı?

Overwatch banı kalkmadı mı? Eskiden yaptığınız bir yanlıştan dolayı VAC ban yemişsinizdir belki. Çünkü şu an overwatch yok diye biliyorum. Ben haksız VAC yememek için CS 2 açıkken işlemci ve ekran kartının sıcaklığını ölçen programı açarken bile kaç tane araştırma yapmıştım ne olur ne olmaz bir sıkıntı çıkar mı diye. Belki yanlış bir 3. parti program indirmişsinizdir.

Oyunda ow ban Yok ow ban yemeniz için kırmızı faktöründe altına inmeniz lazım zaten oyun bulmadığını sizde söylediniz çöp bi hile kullandınız faktörünü Aşırı düşürdü ve ban yedin

Oyunda ow ban Yok ow ban yemeniz için kırmızı faktöründe altına inmeniz lazım zaten oyun bulmadığını sizde söylediniz çöp bi hile kullandınız faktörünü Aşırı düşürdü ve ban yedin
Bro hile kullanmadığımı söylüyorum. Neyden bahsediyorsun?

Overwatch banı kalkmadı mı? Eskiden yaptığınız bir yanlıştan dolayı VAC ban yemişsinizdir belki. Çünkü şu an overwatch yok diye biliyorum. Ben haksız VAC yememek için CS 2 açıkken işlemci ve ekran kartının sıcaklığını ölçen programı açarken bile kaç tane araştırma yapmıştım ne olur ne olmaz bir sıkıntı çıkar mı diye. Belki yanlış bir 3. parti program indirmişsinizdir.
Hocam hiçbir yazılım indirmedim bilgisayar yeni

Ayrıca onu ben de düşündüm ow kalktı diye biliyorum oyun da yeni ama açıklamada overwatch yazıyor çözemedim işi.

Ayrıca onu ben de düşündüm ow kalktı diye biliyorum oyun da yeni ama açıklamada overwatch yazıyor çözemedim işi.
Hocam işte sanırım Overwatch banı eskiden yediğiniz için şimdi uygulamaya geçmiş yoksa kalktı galiba. Overwatch banın kalktığı bence iyi oldu. VAC belki haksız ban atmaz ama Overwatch'a çok güvenmiyorum.

Hocam işte sanırım Overwatch banı eskiden yediğiniz için şimdi uygulamaya geçmiş yoksa kalktı galiba. Overwatch banın kalktığı bence iyi oldu. VAC belki haksız ban atmaz ama Overwatch'a çok güvenmiyorum.
Hocam csgodan geleceğini zannetmiyorum size yemin edebilirim hiçbir üçüncü part program kullanmadım. Dediğim gibi ban sebebi için detayları okuduğumda vac ban olmadığını söylüyor. Masum olduğuma güvendiğim için de burada konu açtım başka yaşayan var mı diye.

Maalesef tamamen ucu kapalı ban sistemleri var itiraz edemiyorsun. Muhtemelen bilmeden yüklediğin bir yazılımdan otomatik yedin veya şu ekran kartı olayı var ya o da sana dokunmuş olabilir.

Kartın AMD ise bir ayar açınca VAC atıyordu ondan yemiş olabilirsin.

Yapacak bir şey yok maalesef.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı