CS 2'de başıma gelen ilginç bug

verse1230

Megapat
Daha fazla  
Az önce başıma garip bir olay geldi paylaşmak istedim. Inferno'ya gökdelenler yapılmış :D şaka bir yana bunu nasıl bildirebilirim? Diğer maplarde de aynısı yaşandı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Vertigo ile birleşmiş gibi duruyor. Birkaç kişide daha görmüştüm bu bugu. Üstüne birkaç hata düzeltme güncellemesi geldi aslında, hâlâ tam düzeltememişler demek ki.

Counter-Strike 2 sınırlı testindeyim! Nasıl hata bildirebilirim?

Eğer Counter-Strike 2 sınırlı testinde hatalar ile karşılaşırsanız lütfen cs2team [at] valvesoftware [dot] com adresine başlığı "CS2LT Bug - " *hatanın kısa bir açıklaması* olacak şekilde bir e-posta gönderin.

Örneğin,
"CS2LT Bug - Dust II'de yerde takılı kaldım".

Counter-Strike 2 ekibinin hatayı inceleyebilmesi için e-postanız hatanın detaylı bir açıklamasını, tekrar oluşturma adımlarını, ekran görüntülerini ve diğer yararlı bilgileri içermelidir.

Hocam mail ile bildiyordunuz galiba. Onun dışında ne güzel hocam yavaş yavaş VALORANT'a benzemiş işte.
Oyun daha akıcı oldu 😀

Part 2.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı