CS 2'de karşıya gelen hileci

Kanka anladığım kadarıyla rankın biraz düşük oyuna yeni başlamışsın ama merak etme! Ben bu oyunu 23 yıldır oynuyorum ve senin için mükemmel bir tespit yaptım! Karşındaki oyuncunun hile olduğunu düşünüyor olabilirsin merak etme senin gibi başkaları da öyle düşünebilir ama karşındaki oyuncunun bir oyuncu çorabı ve oyuncu masası var. Bundan dolayı seni o kadar iyi vurabiliyor! Sende ileride kendini geliştirerek böyle oynayabilirsin.(!)

Prime yükseltmen yok sanırım, almadığın sürece bu tarz hesabı bugün açmış hilecilerle karşılaşman çok normal.

Prime'da aynı durumda. Bunun kadar koşarak vurmasalar bile hile dolu.

Bir sürü hileci var maalesef, şu internette garantili hile vs diye reklamları olan hileler gerçekten iyi çalışıyor diye düşünüyorum artık.

Paralı olanlar gerçekten garantili. 1-2 yıl aralıksız hile ile tek hesapta oynayan onlarca arkadaşım ve tanıdığım var.

Prime da aynı durumda. Bunun kadar koşarak vurmasalar bile hile dolu.

CS2 ilk çıktığından beri oynadım ancak spinbot ile hiç karşılaşmadım, onun dışında karşımda hile kullanan varsa bile ben fark etmedim. Gerçi konu sahibi arkadaş daha oyuna yeni başlamış ve 28 saati var. Prime'ı, madalyası vs. de yok. Benzer kişilerle eşleştiği için sıkıntı oluyor.

Kanka anladığım kadarıyla rankın biraz düşük oyuna yeni başlamışsın ama merak etme! Ben bu oyunu 23 yıldır oynuyorum ve senin için mükemmel bir tespit yaptım! Karşındaki oyuncunun hile olduğunu düşünüyor olabilirsin merak etme senin gibi başkaları da öyle düşünebilir ama karşındaki oyuncunun bir oyuncu çorabı ve oyuncu masası var. Bundan dolayı seni o kadar iyi vurabiliyor! Sende ileride kendini geliştirerek böyle oynayabilirsin.(!)
Rankım yok.😢😩

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Garip.

Sana ölüm kalımda gelmiş yine iyi rekabetçi ve yoldaşta özellikle yoldaşta gelmeye başladı bana son zamanlarda. Hatta geçen yoldaşta benim takımımla karşı takıma birer hile geldi kimin hilesi daha iyi diye kapıştılar ben sadece maçı izledim.

Sana ölüm kalımda gelmiş yine iyi rekabetçi ve yoldaşta özellikle yoldaşta gelmeye başladı bana son zamanlarda. Hatta geçen yoldaşta benim takımımla karşı takıma birer hile geldi kimin hilesi daha iyi diye kapıştılar ben sadece maçı izledim.
Çok iyi olay kimin hilesi daha iyimiş peki? 😀

Biz seçkine boşuna mı para veriyoruz? Bu kadar fazla hile istemiyorsanız siz de vereceksiniz.

Ayrıca hileli oynayanlar eninde sonunda banlanır. Çok zengin değilse pahalı skin bile alamazlar nasıl olsa banlanacağım diye, komik xD

Technopat Haberler

Geri
Yukarı