Daha fazla  

CS2 geliştiricisi dediğin çocuk 19 yaşında 2005 doğumlu, ama geliştiric falan değil cs2 takımları için grafik tasarımı yaptığını yazmış yani valve çalışanı veya valve ile hiç bir bağlantısı yok onu geçtim, o bir şey yapamaz ve sizle dalga geçmiş.Sayın Murat Can için;
Arkadaşımın Profili: Steam Community :: DİMEBAG DARRELL SKINS
Profilinde "CS2 Geliştiricisi" olduğu yazan kişinin profili: Steam Community :: Plaky
Sayın wanetage için;
"axaxaxa" yazan kişi sonradan yazdı ve o "Geliştirici" adındaki kişi değil farklı biri yazdı, oysaki ban almasından sonra niye birisi ona "cheater" yazsın? geliştirici sadece profiline "loser cheating, get a Life." yazdı, yani o "axaxaxa" yazan farklı bir şahıstı, ban almasından sonra profiline öyle yorum yapılması çok çok garip.
Arkadaşının profiline baktığımda yeni bir cs hesabı görüyorum karşımda, geçmiş oynadığı maçları da inceledim. Profilinde şikayet eden birini gördüm ve o kişiye ulaşıp neden hileci olarak yorum yaptığını sordum.
Bana FaceIT'de oynadığınız bir oyunun demo bağlantısını gönderdi.
FACEIT.com Demo Gameplay
O'na göre top fragger yani arkadaşınız "berammsteinn" (faceit adı) hileymiş. Genel olarak ESP kullandığını söylüyor bende izledim.
Üşenmedim demoyu tamamen indirip izledim, ESP olup olmadığını çözemedim ama hangi silahı alırsa alsın sürekli kusursuz spray atıyor, mermiler nokta gibi aynı yere gidiyor. Bu alışılagelmiş bir durum değil. Bazende çok saçma yerlere gidiyor ama bu bir kanıt sayılmaz.

Son düzenleme: