CS 2'de haksız VAC ban açılabilir mi?

Sayın Murat Can için;

Arkadaşımın Profili: Steam Community :: DİMEBAG DARRELL SKINS

Profilinde "CS2 Geliştiricisi" olduğu yazan kişinin profili: Steam Community :: Plaky

Sayın wanetage için;

"axaxaxa" yazan kişi sonradan yazdı ve o "Geliştirici" adındaki kişi değil farklı biri yazdı, oysaki ban almasından sonra niye birisi ona "cheater" yazsın? geliştirici sadece profiline "loser cheating, get a Life." yazdı, yani o "axaxaxa" yazan farklı bir şahıstı, ban almasından sonra profiline öyle yorum yapılması çok çok garip.
CS2 geliştiricisi dediğin çocuk 19 yaşında 2005 doğumlu, ama geliştiric falan değil cs2 takımları için grafik tasarımı yaptığını yazmış yani valve çalışanı veya valve ile hiç bir bağlantısı yok onu geçtim, o bir şey yapamaz ve sizle dalga geçmiş.

Arkadaşının profiline baktığımda yeni bir cs hesabı görüyorum karşımda, geçmiş oynadığı maçları da inceledim. Profilinde şikayet eden birini gördüm ve o kişiye ulaşıp neden hileci olarak yorum yaptığını sordum.

Bana FaceIT'de oynadığınız bir oyunun demo bağlantısını gönderdi.

FACEIT.com Demo Gameplay

O'na göre top fragger yani arkadaşınız "berammsteinn" (faceit adı) hileymiş. Genel olarak ESP kullandığını söylüyor bende izledim.

Üşenmedim demoyu tamamen indirip izledim, ESP olup olmadığını çözemedim ama hangi silahı alırsa alsın sürekli kusursuz spray atıyor, mermiler nokta gibi aynı yere gidiyor. Bu alışılagelmiş bir durum değil. Bazende çok saçma yerlere gidiyor ama bu bir kanıt sayılmaz.

Son düzenleme:
CS2'de overwatch yok, attığınız kişinin profilinde sadece "Graphic Designer for CS2 Teams" yazıyor, Valve ile bağlantılı değil. Haksız ban mı elbette olabilir ama biraz kendi kafanızda kurmuşsunuz.
Zaten kendi kafamda kurduğum biraz doğru, overwatch olup olmadığını bilmiyorum arkadaşım öyle dedi.
CS2 geliştiricisi dediğin çocuk 19 yaşında 2005 doğumlu, ama geliştiric falan değil cs2 takımları için grafik tasarımı yaptığını yazmış yani valve çalışanı veya valve ile hiç bir bağlantısı yok onu geçtim, o bir şey yapamaz ve sizle dalga geçmiş.

Arkadaşının profiline baktığımda yeni bir cs hesabı görüyorum karşımda, geçmiş oynadığı maçları da inceledim. Profilinde şikayet eden birini gördüm ve o kişiye ulaşıp neden hileci olarak yorum yaptığını sordum.

FACEIT.com Demo Gameplay

O'na göre top fragger yani arkadaşınız "berammsteinn" (faceit adı) hileymiş. Genel olarak ESP kullandığını söylüyor bende izledim.

Üşenmedim demoyu tamamen indirip izledim, ESP olup olmadığını çözemedim ama hangi silahı alırsa alsın sürekli kusursuz spray atıyor, mermiler nokta gibi aynı yere gidiyor. Bu alışılagelmiş bir durum değil.
Hocam incelediğiniz için çok teşekkür ederim, arkadaşıma hemen ulaşıyor ve bu durumu söylüyorum, kendisi bunu kontrol etsin ve karar versin, benim arkadaş hakkıyla böyle bir şey aldıysa söyler, yalanı yoktur, size tekrar ulaşacağım arkadaşımın yorumundan sonra, sizden bu durumu düzeltmek için yardım rica ediyorum.

FACEIT.com Demo Gameplay

Üşenmedim demoyu tamamen indirip izledim, ESP olup olmadığını çözemedim ama hangi silahı alırsa alsın sürekli kusursuz spray atıyor, mermiler nokta gibi aynı yere gidiyor. Bu alışılagelmiş bir durum değil.
Raunt söyleyebilir misiniz hocam ben de bi bakayım hızlıca.

Ek olarak şunu da belirteyim, aynı telefon üzerinden birden fazla steam guard veya birden fazla telefon numarasına bağlanmış hesabı varsa, farklı bir hesaptan hile kullanıp ban yediğinde telefona bağlı olan diğer hesap da yasaklama alabiliyor.

Ek olarak şunu da belirteyim, aynı telefon üzerinden birden fazla steam guard veya birden fazla telefon numarasına bağlanmış hesabı varsa, farklı bir hesaptan hile kullanıp ban yediğinde telefona bağlı olan diğer hesap da yasaklama alabiliyor.
Tamamdır hocam öyle bir şeyi olacağını sanmıyorum tanıdığım biri olduğundan ama böyle bir durumu varsa da ona bildirmiş olayım, cevap bekliyorum ondan.

Raunt söyleyebilir misiniz hocam ben de bi bakayım hızlıca.
1747488254900.png

Sadece dürbün simgesi olan yerleri veya sol taraftan önemli anları izle diyebilirsiniz.
Örnek: 37:56

Ben hile demiyorum bu arada spraylar çok keskin, belkide çok iyi oyuncudur. Ben sadece analiz ettim.

Eki Görüntüle 2492655

Sadece dürbün simgesi olan yerleri veya sol taraftan önemli anları izle diyebilirsiniz.

Ben hile demiyorum bu arada spraylar çok keskin, belkide çok iyi oyuncudur. Ben sadece analiz ettim.
Dediğiniz gibi olabilir hocam bende indirdim şuan, izleyeceğim ve arkadaşada izlettireceğim kendisi karar versin artık ve ardından da size durum gelişmesini aktarırım, sağolun hocam böyle bir tespit olacağını beklemezdim, sağolun varolun.

Dediğiniz gibi olabilir hocam bende indirdim şuan, izleyeceğim ve arkadaşada izlettireceğim kendisi karar versin artık ve ardından da size durum gelişmesini aktarırım, sağolun hocam böyle bir tespit olacağını beklemezdim, sağolun varolun.
Rica ederim genelde birini hileci olarak damgalamak kolaydır, ancak arkadaşınızın profilindeki yasaklanma yazısı hafife alınamayacak derecede güçlü. Gerçekten çok ama çok düşük bir ihtimalle yanlışlıkla yasaklama alabilir, kaldı ki yanlışlıkla alsa bile bu bir iki güne kaldırılır. False ban çok ama çok ender rastlanan bir durum. Yani arkadaşınızın hile kullanma ihtimali yüksek.

Rica ederim genelde birini hileci olarak damgalamak kolaydır, ancak arkadaşınızın profilindeki yasaklanma yazısı hafife alınamayacak derecede güçlü. Gerçekten çok ama çok düşük bir ihtimalle yanlışlıkla yasaklama alabilir, kaldı ki yanlışlıkla alsa bile bu bir iki güne kaldırılır. False ban çok ama çok ender rastlanan bir durum. Yani arkadaşınızın hile kullanma ihtimali yüksek.
Tamamdır hocam bunu da kafama kaydettim, kendisi müsait değilmiş kuzeniyle karar vericez bu duruma, hep onla oynuyor zaten.

Eki Görüntüle 2492655

Kesinlikle iyi değil. Bazı noktalarda bilerek kötü oynuyormuş gibi bile geldi. Bilemedim bu oynayışla %68 hs...

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı