CS 2'de haksız VAC ban açılabilir mi?

her zaman dediğimiz gibi hatalı vac yoktur bende böyle konu açmıştım bi şekilde açılır diye ama açılmadığını öğrendim size tavsiye artık kim açıtysa açmayın kardeşim hadi seçkin olmayan hesapta açın eğlenin de seçkinde açmayın ben hilesiz oynamaya başlarken çok zorlanmıştım zaten sadece esp ve aim oynuyordum 200saat hesabım vac yyiyince bi daha hile kullanicam dedim ama sigara gibi bağımlılık yapıyor sonra sadece esp kullandım aimim gelişti sonra esp yi bıraktım aim kullandım yer yön algım ses kasma yeteneğim gelişti elhamdülillah tamamen bıraktım sonra size de tavsiye ederim

Başıma geldi. Allah'tan seçkin olmayan bir hesaptı da bir kaybım olmadı. Olduğu olabiliyor yani.

O zaman Valve'nin ayıbı.

Vallahi hocam denemek için açtığı hile hüsran oldu ben aslında dediydim sıçrar diye, neyse yapacak bir şey yok.

Her zaman dediğimiz gibi hatalı VAC yoktur bende böyle konu açmıştım bir şekilde açılır diye ama açılmadığını öğrendim size tavsiye artık kim açıtysa açmayın kardeşim hadi seçkin olmayan hesapta açın eğlenin de seçkinde açmayın ben hilesiz oynamaya başlarken çok zorlanmıştım zaten sadece ESP ve aim oynuyordum 200saat hesabım VAC yyiyince bir daha hile kullanacağım dedim ama sigara gibi bağımlılık yapıyor sonra sadece ESP kullandım aimim gelişti sonra ESP'yi bıraktım aim kullandım yer yön algım ses kasma yeteneğim gelişti elhamdülillah tamamen bıraktım sonra size de tavsiye ederim.

Hocam bizim arkadaş nasıl bir deneyim olduğunu denedi bir iki günlüğüne, cidden öyle yaptıydı ve en sonunda da olan oldu dediğim gibi, zaten seçkin olmayan hesapta TDM'de denemişti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı