Catexe
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Ne güzel yazmışsın tebrik ediyorum seni.
Kopyala yapıştır Türk hilesi satın alırlarsa daha maça katılmadan uçan banı yerler böyle.
Hocam olay şu ben o zaman 12 yaşında oluyorum Steam hesabımı ilk defa açıyorum (kendime özel bilgisayarı ilk defa almıştım) bir bilgim yok CS, VAC ve Steam hakkında, keyush animation Steam grubunda adam vardı bedava skin dağıtıyorum demişti, en ilkel dolandırma yöntemi

nisan ayında yeni temiz hesap açtım, bu olay bir yana bende ders çıkarıp gelişmemi sağladı, o zaman daha Steam'i yeni keşfederken şimdi CS'de yatırımcısıyım ve o olaydan sonra hiçbir şekilde çalınma sorunu yaşamadım artık her hesabımda 2FA açık parola yöneticisi kullanıyorum, bu olay beni genel olarak her olayda araştırmaya itti ve Steam ve teknoloji hakkında bilgi seviyemi kendime göre iyice arttırdım (Övünüyor gibi gözüküyorsa kusura bakmayın bunlar övünülecek şeyler değil, sadece söylüyorum, yanlış anlaşılmasın) kötü yanı arkamda VAC banlı eski hesap olması, arada düşünüyorum silip silmemeyi. Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Ayrıca bu konuya geldimya @kel584'e karşı yazdığım yorumların saçmalığının haddi hesabı yok affedin hocam

Son düzenleme: