CS2'de koşarak vuran adam

Hocam bence bu doğal özellikle CS 1.6'da bu durum çok yaşanıyor. Bir de hocam fareniz alev almış tekerleğe o kadar abanılır mı?

Hocam :D alışkanlık oldu arada böyle yapıyorum neen yaptığımıda bilmiyorum :D

Hocam şans olabilir Full maç tekrarını izleyin.

Düşük bir ihtimalle hiledir ya da ping farkından dolayı olabilir. CS2'de kazandığım maç yok depresyona soktu oyun beni. Sürekli bu şekilde vuruluyorum ben de. Galiba ping ciddi fark ettiriyor bu oyunda.

Aynı şekilde bende direk verdiği gibi yükledim saatlerce oynadım 5 günde 30 saatten fazla oynamışımdır bir 30 maç atmışımdır o şekilde de ama yok kazanamıyourm 8 maç kazandım sadece depresyona girdim dedim ben neden oynayamıyorum.

Aynı şekilde bende direk verdiği gibi yükledim saatlerce oynadım 5 günde 30 saatten fazla oynamışımdır bir 30 maç atmışımdır o şekilde de ama yok kazanamıyourm 8 maç kazandım sadece depresyona girdim dedim ben neden oynayamıyorum.
Oyun iyi güzel de özellikle sunucu performansı özellikle TR'den oynayanlar için eziyet şu an. Bunu da kısa zamanda çözerler diye düşünüyorum. Herkese hile demek gibi bir huyum yok ama her maç da karşıma en kötü Xantares gibi adamlar geliyor gibi hissediyorum. 🙂

cl_updaterate 128
cl_interp 0.015625 (bağlantı iyi değilse cl_interp 0.03125)
cl_interp_ratio 1
Bu kodları her oyunu açtığında giriyorsun veya autoexec yapıyorsun, iş çözülüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı