Ghost0005
Femtopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, senelerdir bilgisayar oyunları oynayan birisiyim. CS 2'yi 3000 saate yakın oynadım ve CS 2'de aimim kötü değil; oyuncuları kafadan veya gövdeden vurabiliyorum. Birçok kez alıştırma yaptım, botları vurdum ve iyi spray de yapabiliyorum. Ama PUBG'de hiçbir şey yapamıyorum. Sürekli çatışmadan ölüyorum, görmediğim yerlerden ateş ediyorlar ve çıkmadan vuruyorlar. Oyunda sesi de ayarlayamıyorum; bir türlü nereden geldiklerini anlayamıyorum. CS 2'de ses ayarlayabiliyorum ama bu oyunda o da olmuyor. Ne kadar dikkatli oynarsam oynayayım, bir türlü kimseyle çatışamıyorum. Oyun bana çok zor geliyor, sürekli görmediğim yerlerden öldürülüyorum. Bazen de karşıma biri çıktığında, ilk ben ateş etmeme ve çok mermi boşaltmama rağmen ölmüyorlar; beni yine öldürüyorlar. Düzgün de ateş ediyorum, halbuki PUBG'deki aimim ve sprayim de kötü değil, ama bazen uzaktaki oyuncuları vurmakta zorlanıyorum ve onlara spray yapamıyorum; silah sektiği için. Ayrıca PUBG bende yeteri kadar hızlı çalışmıyor, oyun 100–150 FPS'te çalışıyor ve gerçekten kasıyor gibi görünüyor. Bu yüzden oyunun hızlı çalışmamasının da etkisi olabilir, ama oyunda bu kadar ölmek bana yine de normal gelmiyor; oyuncuyu göremeden ölüyorum sürekli. Bir de bazen beni çıkmadan vuruyorlar. Bunun oyunun kasmasıyla ilgisi olabilir mi?
Son düzenleyen: Moderatör: