CS : Global Offensive Oyundan Atıyor

Ömer Erten

Kilopat
Arkadaşlar Windows 8.1 kullanıyorum. CS:GO oyunum var orijinal (Steam). Önceden de bir konu açmıştım Recep abi sayesinde çözmüştüm. Fakat yine olmaya başladı oyundan atıyor. Oyun oynadığım esnada raund bitmeden baya önce oyundan atıyor. Hata da vermiyor oyun ama sonra Steam kapanıyor. "Steam Client Boot...(gerisini unuttum) çalışmayı durdurdu" hatası alıyorum. Bu sadece CS:GO oyununda geçerli diğerlerinde olmuyor. Driverlar ve oyun güncel. (Driver olarak beta sürümünü yükledim ama ondan öncede oluyordu bu sorun.) "Steam Beta Update"ye katıldım(ayarlardan). Zaten öyle çözülmüştü önceden.

Şimdi ne yapmam gerek ? Bazıları şunu sil, uyumluluk modu yap falan diyor. Bir türlü çözemedim. Lütfen yardım edin. (Belki beceriksizliğimdendir. Neyi yapacağımı söyleyin yaparım.) Bu arada oyunun dosyalarını kontrol ettim. Steam sadece bir dosyayı yanlış bulmuş. Oda 6.5 KB boyutundaydı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam Beta'ya katıldım (Steam'da pek eski değilim nasıl katılabileceğimi "ss" ile gösterirseniz sevinirim belki de katıldığımı sanıyorumdur). Şuanda geçici başka bir çözüm yolu buldum "config.cfg"' dosyasından "cl_disablehtmlmotd" ayarını 1 yaptım. Sonra uyumluluk modundan Windows XP SP2'yi seçtim. Hatanın tamamı : "Steam Client Bootstrapper Çalışmayı Durdurdu"

Sistem Özelliklerim

Pentium E-5400 64 bit işlemci
AMD Readon HD 5450

CS:GO bende kasıyor zaten. O yüzden bu sorun oluyor olabilir mi ? Anakart'ı tam hatırlamıyorum markası MSI'dı.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı