Aynen geçen seneye kadar henüz overwatch sistemini getirmemişlerdi şuanda betada gerçi ama çok işliyor. Benim birkaç arkadaşıma overwatch belgeleri geldi bile. (Tabi bunun için çok oynaman lazım oyunu gerçek anlamda PRO olmalısın)Az önce bir forumda hilesiz olduğum halde banlandım diyen birini gördüm 2013 konusuydu. Demek ki o zamanlar otomatik ban atılıyordu. Düzeldiğine sevindim.
Aynen geçen seneye kadar henüz overwatch sistemini getirmemişlerdi şuanda betada gerçi ama çok işliyor. Benim birkaç arkadaşıma overwatch belgeleri geldi bile. (Tabi bunun için çok oynaman lazım oyunu gerçek anlamda PRO olmalısın)
Hayır valve otomatik gönderiyor. Oynama süreleri fazla olanlara ve rekabetçi eşleştirmesindeki rütbeleri yüksek olanlara.Arkadaşın başvuru mu yaptı ki?
Hayır valve otomatik gönderiyor. Oynama süreleri fazla olanlara ve rekabetçi eşleştirmesindeki rütbeleri yüksek olanlara.
Ben hala gelemedim çok zor iş iyice uzmanlaşman gerekAnladım bakalım o dereceye gelecek miyim?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.