CS:GO 1 GB'lık güncelleme!

Ve daha kötüsü Train haritası kaldırılıp Ancient eklenmiş. (Aktif oyun havuzuna)
Train kadar mükemmel bir haritayı kaldırıp çakma Cobblestone koymuşlar resmen. Gerçi kitlenin yarısı sadece Dust II oynayan Rus'lar ve Türk'ler olduğu için çok etki etmeyecek.
 
Ayrıca siz bırakıyorsunuz diye oyun ölmüyor.

CS: GO ölüyor, CS: GO bitiyor, CS: GO iflas ediyor gibi laflari yillardir duyuyoruz zaten. Baska bir sirket tarafindan bir oyun cikarilir, hemen CS: GO ile kiyaslanmaya baslar ve CS: GO hakkinda bitis senaryolari yazilir. PUBG cikti, herkes CS: GO ile kiyaslamaya basladi. Rainbow Six Siege cikti, onda da kiyasladilar. Simdi de Valorant ile kiyasliyorlar. Allah askina, kimse CS: GO'nun günlük istatistiklerine bakmiyor mu? CS: GO öldü diyenler sanirim oyunu kendi oynamadigi icin bitti sanan tayfa oluyor.

Her zaman söyledigim gibi; Valve yeni bir Counter-Strike oyunu cikarana kadar CS: GO bitmeyecek. Adamlar her ne kadar sacma isler yapsa da, oyunu ayakta tutmasini biliyorlar. Counter-Strike gibi kült oyunlar kolay kolay batmaz. Tek eksigi hilecilere karsi caydirici yaptirimlar uygulamamasi. Tabii alakasiz güncellemelerle oyunun icine ettigini saymazsak.
 
@reptile Evet dediğiniz gibi hocam, CS:GO ile aynı türden olmayan oyunlar bile karşılaştırılıyor. Trend haline geldi artık herhangi yeni çıkan bir oyunu CS:GO ile karşılaştırmak. Steam'de neredeyse her gün en çok oynanan oyun, ama ne hikmetse 2016'dan beri ölüyor. Tek sorun Valve işin içine ediyor. Hileci problemini biraz daha düzeltse, Source 2 ve 128 tick sunucu gibi şeyleri getirse oyuncu sayısının 2'ye 3'e katlanacağına eminim. Vardır bir planı, düşüncesi diyorum artık.
 
Hileci problemini biraz daha düzeltse

Hileci sorununu düzeltmek yerine, hileciler kendini düzeltse daha güzel olur sanirim. Emegiyle oynamasini beceremeyen, akli sirf sahtekarliga calisan tiplerle dolu oyun. Hicbir zaman cevrimici oyunlarda hile kullanmadim. Herkes böyle oynayacak olsa anti-hile yazilimlarina gerek kalmazdi.

Oyunun hem bedava olmasi, hem de VAC sisteminin gecikmeli calismasi hilecilerin daha fazla cirit atmasina olanak sagliyor. Maalesef söyle bir gercek var ki, hileci sorunu hicbir zaman tamamen cözülmeyecek. Neden mi? Ilk oyunun cikis tarihine bakin anlarsiniz. O zaman da hileciler vardi, simdi de var.

Popüler oyunlarin kaderi bu maalesef. O yüzden cevrimici oyunlari pek tercih etmiyorum. Sinir hastasi olmak istemem dogrusu.
 
@reptile Evet dediğiniz gibi insan yapısı gereği hiçbir oyunda hile kullanımı sıfırlanmayacak maalesef. Bu oyunların başını da CS:GO çekiyor diyebiliriz. VAC artık tonla çıkan yeni hilelere yetişemiyor, artı oyunu bedava yaptıklarında iş daha da kontrolden çıktı.

Gecikmeli çalışan VAC sistemine kesinlikle bir güncelleme şart oldu. Artık zaman içinde Valve'nin aldığı kararlara göre oyunun gidişatını göreceğiz. Umarım daha iyiye gider.
 
Valorant gibi bir oyun CS'nin 1/1000'i bile olamaz. Ben karşılaştırmaya utanıyorum iki oyunu. Bir de daha iyi olduğunu iddia edenler var.
Neden olamaz mesela? Ben 64 tick sunucularda 70 pingle onbinlerce hileciye karşı yeterince eziyet çektim. Asıl CS'nin Valorant'dan iyi olduğunu savunanlar argümansız konuşuyor. Ha halen CS oynuyor muyum evet fakat CS Valorant'dan iyi değil en fazla eşdeğeri olabilir. Üzülerek söylüyorum.

Turnuvasında bile hile yapılan bir oyun ne kadar iyi olabilir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Neden olamaz mesela? Ben 64 tick sunucularda 70 pingle onbinlerce hileciye karşı yeterince eziyet çektim. Asıl CS'nin Valorant'dan iyi olduğunu savunanlar argümansız konuşuyor. Ha halen CS oynuyor muyum evet fakat CS Valorant'dan iyi değil en fazla eşdeğeri olabilir. Üzülerek söylüyorum.

Turnuvasında bile hile yapılan bir oyun ne kadar iyi olabilir?

Bu saydıklarınızın hepsinden kurtulmanın çok basit bir yolu var 128 tick 50ms 0 hile ama tabii bahane üretmek daha kolay isteyen istediğini oynayabilir. Bir şey diyemem ancak 10 yaşında FPS oyunu oynamayı beceremeyen çocukların Valorant oynamasının bir sebebi var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı