CS:GO 1500-1600 TL bıçak tavsiyesi

Bence bir bıçağa bu kadar para vermek yerine 1 eldiven bir de çok pahalı olmayan ama eldivenle uyumlu bir bıçak alınabilir. Tabi bu benim şahsi düşüncem.
Bence o daha çok zarar ettirir alabileceği en ucuz eldiven 400 tl oda Driver Gloves Racing Green eldiveni steam değeri 500 tl uygun bi bıçak yakalayıp steam değeri çok çok fazla bir bıçak yakalarsa daha zararsız çıkar. Benim o konuda şansım vardı hep kasadan eldiven düştü bıçak düşürmüştüm bizzat bynonun satıcısı ağzından 1300 tl çıktı diye 2500 tl lik bıçağı 1300 e satıyordu düşürdüğüm bıçağı satıp hiç düşünmeden almıştım. Csmoney komisyon koyduğu için 2100 tl fiyat veriyor şuanda kullandığım karambite. 800 tl den aşşağı düzgün bir eldiven alamaz çünkü eldivenlere %30 indirim veren çok az kişi var verenlerde zaten 3000 tl lik eldiven satanlar.

Tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar, şu an kafamda M9 Bayonet Tiger Tooth almak var bir diğer yanım da Doppler al diyor. Eldiven ve bıçak işine girmek istemiyorum, güzel bir bıçak alacağım ilerde eldiveni de tamamlarım. Zaten şu anda AK-47, AWP gibi silahların skinleri de yok onları da yavaş yavaş tamamlayacağım. Şu an gözümde en zor olan bıçak gerisi kolay geliyor.

Kardeşim öncelikle kimseye ilgilendirmez skin alman. Kendi paran istediğini yapmakta özgürsün sana tavsiyem karambit alman karambit çok hoş duruyor. Biraz daha afilli bişey istersen talon mavi çelik al karambitten farkı yok fazlası var parmağında dönüyor. Üzerindeki çizgilere bakacaksan da bynogameden silahın floatına (aşınmasına) bak. Görevde kullanılmış olup 0.15- 0.25 civarı gayet iyi. Mesela 0.20lik bişey bulursan aynı bıçağı steamdan bulup oyunda incele diyerek çizikleri inceleyebilirsin.

Karambit Fade 2900 TL. Bütçem yetmiyor.

Tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar, şu an M9 Bayonet Tiger Tooth almayı düşünüyorum.
Bence de onu alın ışığın altında gerçekten güzel gözüküyor şimdiden hayırlı olsun.
Bu arada Avcı Bıçağı'da çok güzel ben onu almıştım zamanında animasyonu hoşuma gitmişti.

Bence de onu alın ışığın altında gerçekten güzel gözüküyor şimdiden hayırlı olsun.
Bu arada Avcı Bıçağı'da çok güzel ben onu almıştım zamanında animasyonu hoşuma gitmişti.
Avcı bıçağı gerçekten hoş görünüyor, bir ara ben de sarmıştım fakat şu aralar çok ilgimi çekmemeye başladı.

Tavsiyeleriniz için teşekkürler. M9 Bayonet Tiger Tooth alacağım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı